|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωτου το χαλασεις προσθεσε καποιες απο τις πετρες που εχεις στο κατω μερος των ριζων και ενδιαμεσα στις δυο ντανες καποιες χωμενες μεσα στην αμμο διασπαρτες οχι σε ευθεια και ριξε μια ματια παλι
λεω μηπως
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για της ιδεες....σημερα θα ξανα δοκιμασω.
αν καταλαβα καλα ειναι δυσκολο να μπουν δυο διαφορετικα υλικα. ![]() θα κανω της αλλαγες και θα ανεβασω φωτο... |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια του project...
![]() σημερα αναγκαστηκα να βαλω τα χρυσοψαρα στο ενυδρειο,γιατι πηρα φυτα πολλα και επρεπε καπου να τα βαλω με τα γλαστρακια και ετσι μπηκαν στο παλιο... ![]() πηρα και το βιολογικο υλικο που ειχα εδω και δυο χρονια μεσα στο αλλο και ειναι περιπου 2 λιτρα substrat pro καπως ετσι λεγετε και το εβαλα στο σαμπ. εκανα και καπιες αλλαγες δειτε παρακατω και πειτε μου την γνωμη σας... ![]() τα φυτα δεν ξερω τη ειναι αν ξερει καποιος ας πει... με επιασε μια τρελα και πηρα οτι βρηκα(δεν εχει και πολλα φυτα στην πολη) τον ειχα πει να φερει τζαβα και δεν εφερε. για πειτε καμια γνωμη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτα σου 4η, 7η φωτο και το "γρασιδακι" στη περιοχη με τις πετρες ειναι υδροφιλα και οχι υδροβια οποτε και ακαταλληλα για ενυδρεια. θα σου χαλασουν και θα σηκωσουν αμμωνια...βαλε μια αγγελια για κλαδεματα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...δεν είμαι και ο ειδικός στο aquascape, μπορώ όμως να πω ότι τα υλικά που χρησιμοποιείς ειναι φανταστικα.
|
|||
|
|||
![]()
τελικα εκανα κατι αλλο,μου αρεσε...
![]() η δρακενα με το ενα κοκκινο φυτο εφυγαν,εμεινε ενα κοκκινο και η τζαπονικα οπου θα φυγουν και αυτα. ![]() εδω προσθεσα ενα κοματι ξυλου για κορυφη... |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια φίλε μου... αξιολογότατο.... μπράβο και πάλι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-02-08 22:26 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
Κατηγορία Acuascape | gaia | Greek Aquarist's Boards | 2 | 07-03-07 09:23 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |