|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λοιπον του εκανα ενα ανοιγμα και ειμαι εδω ![]() κραταω την φτερωτη με ενα τσιμπιδακι και προσπαθω να βαλω τον ασπρο αξονα... το κανω αλλα δεν.. |
|
|||
|
|||
![]()
...ξεκουμπωσε το μαυρο καπακι,βγαλε το impeler απο μεσα και καθαρισε το, και τον χωρο του...ξαναβαλτα μεσα με το κεραμικο αξονα (προσεχε μη το σπασεις) κουμπωσε καπακια κ.λ.π και βαλτο να δουλεψει ....οδηγιες χρησης εχεις???
|
|||
|
|||
![]()
εχω παω να το καω κι ερχομαι για νεοτερα.
rtfm λοιπον και παμε για την ολικη καταστροφη... |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. αλλα δυστυχως επτωχευσαμεν.
οχι δεν εσπασα κατι που θα ηταν το πιο λογικο ![]() το εκανα αυτο με την οδοντογλυφιδα αλλα δεν ξερω γιατι το εκανα ![]() το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ασπρος αξονας εχει ταιριαξει και στην εγκοπή του πάτου και στο τελευταιο κουμπωμα του. |
|
||||
|
||||
![]()
να κάνω και εγώ τώρα μια χαζή ερώτηση ??
το φίλτρο το πήρες από Ελλάδα ή από κάπου εξωτερικό ?(είτε ο ίδιος είτε αποστολή από εξωτερικό) όλα τα impeller δεν κάνουν για παντού και πάνε ανάλογα τα Hz του ρεύματος της χώρας που βρίσκεσαι ... αν δεν είναι κατάλληλο για Ελλάδα τότε λογικός ο θόρυβος ..
|
|||
|
|||
![]()
αντιθετως το πήρα απο μαγαζι στην αθήνα καινουργιο και το φίλτρο δουλεύει 1 μήνα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το βουτάς, παίρνεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς και το πας για αντικατάσταση ...
|
|||
|
|||
![]()
το σκεφτομαι γιατι εχω ψαρια στο ενυδρειο και ειναι και το σιποραξ στρωμενο. σε ενα τηλ με το μαγαζι μου ειπαν να το παω να το στειλουν ήτοι 15μερες οφφ με οτι αυτο συνεπαγεται.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τρακτεροήχου είχα και με το δικό μου 2217 τσίλικο μόλις το έβαλα στην πρίζα, από τα νεύρα μου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εξακολουθει και κανει θορυβο
![]() το εχω κουνήσει αρκετα αλλα τπτ ![]() πηρα τηλ το καταστημα που το ειχα αγορασει και οπως ειναι λογικο πρεπει να το παω απο εκει για να το στειλουν να το δουν. ισως και 15 μερες. ελα ομως που δεν γινεται.. αρα τι κανω.. το σπαω? τα πουλαω ολα? στελνω φιλτρο..χαλαει σιποραξ-στρωσιμο δινω και τα ψαρια και ξανα παλι μετα? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μία αγγελία μήπως μπορεί κάποιος να σου δανείσει ένα που δε χρειάζεται ή αν σου περισσεύουν λεφτά αγόρασέ του το και μόλις στο επιστρέψει η αντιπροσωπεία ξαναπούλα το. Αλλιώς... δεν μου έρχεται κάποια λύση χωρίς κόστος. Να αδειάσεις τα υλικά σε μια λεκάνη με κυκλοφορητή και αεραντλία και να τα ταΐζεις; Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τόσο, αλλά είχα δει κάποιον να το προτείνει μια φορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην πολυαγχώνεσαι, με 13 € περίπου, εφόσον έχεις το αξονάκι σώο, παίρνεις το ιμπέλερ καινούργιο. Αν σου κάνει τα ίδια, τότε...ψάχνεις για δανεικό φίλτρο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() πηγα και αγορασα το impeller eheim κι αυτο (14ευρω) το οποιο απο αποψη φινιρισματος δεν ηταν και οτι καλύτερο σε σχεση με το μαμα. το θεμα ειναι οτι δουλευει μια χαρα τωρα. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |