|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ααααα.... πες το ετσι... αφου λεει η αμαλια οτι δεν ειχε προβλημα... ομως λεω ομως!!! αν οι δικες σου ειναι τσαμπουκαδες??? τι γινεται ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις red δεν ξερω να σου πω... το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις προβλημα αλλα ας μας πει και καποιος πιο εμπειρος.
Εγω τα εχω με σκαλαρια τον τελευταιο χρονο οποτε γαριδες δεν "χωρανε" σε αυτο το ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη παιδια αλλα ξεφυγε το θεμα...
το θεμα μου ειναι τι να βαλω με γκαπυ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
απλα ξερεις ακουγονται διαφορα τυπου
δεν ειναι καλο να βαζεις ρεντ τσερι με αμανο γιατι εχουν αναφερθει περιπτωσης οχι πως φαγωθηκαν αλλα δεν ξαναγεννησαν οι ρεντ τσερι ποτε, ισως λογω στρες και γιαυτο ρωταω...τεσπα μην βγαινουμε και οφτοπικ ας επανελθουμε και σορυ για το ασχετο... ------------------------- Παράθεση:
τα black molly πως σου φαινονται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 22-03-10 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() με εχετε μπερδεψει πληρως.... να κανω μια ασχετη ερωτηση? τα red cap ταιριαζουν?? η αν οχι τι συνθηκες θελουν??
|
||||
|
||||
![]()
Oχι καλε ειναι χρυσοψαρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα cpd τα σκεφτομουν κι εγω αλλα μολις τα ειδα αλλαξα γνωμη..ειναι πολυ ομορφα αλλα ειναι μικροσκοπικα ψαρακια!!
εγω εβαλα gourami! και τα dwarf gourami ειναι πολυ ωραια αλλα και αυτο που εβαλα εγω με τρελενει!! cobalt blue gourami!παρα πολυ ομορφα και ζωηρα!! πατησε στο google να τα δεις.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακη αυτο ειναι?? http://www.allfishthailand.com/image...%20gourami.jpg πραγματικα πανεμορφο... τι απαιτησεις εχει???
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο ειναι!!και ειναι και πιο ομορφο απο κοντα!!με τα γκαπυ μια χαρα παει!
δεν θυμαμαι τις απαιτησεις αν τις βρω θα τις βαλω.. ------------------------- http://www.aquahobby.com/gallery/e_powder.php ------------------------- σε αλλες σελιδες αν το ψαξεις λιγο λενε οτι ειναι ανθεκτικα και γενικα ph απο 6,5-8 το λενε.. αν το γραψεις στο google στις πρωτες σελιδες με το μπεις θα τα δεις.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis7 : 22-03-10 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppy and.... | asteris_veroia | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-09-09 03:36 |
Guppy | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 22-03-09 15:32 |
30 lt guppy | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-08 19:36 |
guppy | στέφανος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-02-07 22:43 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |