|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!! συμφωνω να βγουν οι πετρες και να κουρεψεις την μος σου. φαινεται ατημελητη...συχνο κουρεμα αρκετα κοντα για να ειναι στη μοδα...εεε...να φαινεται ομορφη και συμπαγης ηθελα να πω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-03-10 στις 00:32 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
και το να την κουρεψω ευκολο ειναι ποιος κυναγαει μετα τις τριχες μες το ενυδρειο ειναι το θεμα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=akis7;428865]κατα τυχη σ'ενα pet city... την εκοψα κι εγω λιγο βεβαια αλλα ηταν απο μονη της...>!!!!!!!
και ποσο την ειχες παρει αν επιτρεπεται? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαζεις την καρυδα...την κουρευεις σε εναν κουβα με νερο και την ξαναβαζεις μεσα...ετσι δε θα κυνηγας τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yannakis;428870]
Παράθεση:
19,80! ολες τοσο ειχαν περιπου αν θυμαμαι καλα σ'αυτο το μεγεθος.. Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
19,80! ολες τοσο ειχαν περιπου αν θυμαμαι καλα σ'αυτο το μεγεθος..
πλακα κανεις!και σε τετοιο μεγεθος!καλα αν το κανω φυτεμενο τελικα θα παω απο πετ σιτι βολτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια δεν το εψαξα καθολου και δεν ειχα ιδεα απο τιμες..απλα χαζευα εκει διαφορα ειδα και τη ριζα και καπως ετσι το φανταζομουν και λεω οτι 20 ειναι καλα..!
τελικα ρε παιδια σε ποια κατηγορια μπαινει το ενυδρειο μου??? |
|
||||
|
||||
![]()
Στην κατηγορία με τα όμορφα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ...2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-10-09 12:41 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΤΟ..... | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-09-09 17:10 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |