|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
....δες το σαν ιδέα και το μπλε σκούρο.
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα το σκουρο μπλε ειναι much better αλλα ειναι η μαυρη η γκουμουτσα μεσ στη μεση και με το μαυρο νομιζω οτι θα "σβηνει" στο ματι καλυτερα, αλλιως θα εχουμε μπλε/μαυρο/μπλε...
|
|
|||
|
|||
![]()
η φωτο ειναι αρκετων ημερων, οτι εχει μπει η μπουκαλα, η διαχυση γινεται με κυκλοφορητη, φαινεται και το συννεφο διοξειδιου
και οτι εχει ξεκινησει η estimative index λιπανση... τωρα τα πραγματα σαφως ειναι διαφορετικα, εχουνε μεγαλωσει κιαλλο τα φυτα, εχει φυγει το εσωτερικο φιλτρο που μου την εσπαγε το ιδιο και το κερατοφυλλο.. εχουν προστεθει 4 furcatus και 4 iriatherina βεβαια κλαδεμα δεν εχω κανει ακομα μαρεσει που τεινει προς τη ζουγκλα θα κλαδεψω καμια 10αρια μερες πριν τον διαγωνισμο να φανουν "οι συμπληγαδες μου"... ακουω συμβουλες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια παει.. το μονο που δεν μου καθεται ειναι οι 2 πετρες που εχουν διαφορετικο χρωμα. Πιστευω αν ηταν ιδιες θα εδειχναν καλυτερα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν αυτο βρηκες να μου καταλογισεις ημαστε σε πολυ καλο δρομο... ![]() οι πετρες εχουνε το ιδιο χρωμα μιας και ειναι απο το ιδιο κομματι βραχου απλα η γωνια κλησης ειναι διαφορετικη με αποτελεσμα η αριστερη να αντανακλα περισσοτερο φως και να φαινεται πιο ξεθωριασμενη στη φωτογραφια... αλλο αλλο, γινεται λιγο αυστηροι να διορθωθουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τοτε παω πασο για τις πετρες.. Τα αλλα που βλεπω ειναι μικροπραγματα, οπως μερικα ξυλα που ειναι κομμενα σαν με πριονι πχ. Κατα τα αλλα μου αρεσει το φυσικο λουκ. Το κερατοφυλλο στην τελικη φωτογραφιση θα το αφαιρουσα.
Αν θες στησε μια σοβαρη φωτογραφιση, βγαλε τον εξοπλισμο, καθαρισε τα παντα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, κλεισε CO2 και βγαλε μια φωτο δοκιμαστικη για διαγωνισμο. Να το δεις κι εσυ και εμεις και να κανεις τις τελικες διορθωσεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το κερατοφυλλο εχει βγει ηδη.. μερικα ξυλα οντως ειναι κομμενα με πριονι... ![]() (κααααααποια στιγμη θα καλυφθουν με μος) την προβα τζενεραλε φωτογραφηση οντως πρεπει να την δοκιμασω να δουμε αν κανουμε κατι, απλα μερα με τη μερα αλλαζε δραματικα μεχρι τωρα που εφυγε το biobox... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια | dimis_george | Ζωοτόκα | 9 | 04-12-09 15:26 |
ξιφοφοροι | blek | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 16-02-08 14:23 |
Platy & Ξιφοφοροι... | imichal | Ζωοτόκα | 8 | 11-10-07 12:06 |
Ξιφοφοροι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 15-03-05 20:15 |
ξιφοφοροι,platy | steady | Ζωοτόκα | 2 | 13-02-05 22:37 |