|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο και καλη κατασκευη
τα πλεξυ που εχεις σε λιγο καιρο θα σου κανουν κοιλια βαλε καποια νευρα καθετα η απο το ιδιο υλικο η καποιο αλλο καλο ταξιδι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ο πλεκο σου μεγαλωσε?.. σε ρωταω γιατι εχω κ εγω το ιδιο προβλημα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και απαντάω καθυστερημένα.... δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά πρέπει να πήρε ελάχιστα, και κυρίως στα πτερύγια του αφού τώρα δεν τα τσιμπάνε τα όσκαρ... δεν ξέρω ίσως να αργεί πολύ να μεγαλώσει έχω διαβάσει ότι ζούνε και αρκετά (πάνω από 10 χρόνια)... θα δείξει... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε!!! ειναι τελειο!! αν ειχα τετοιο ενυδρειο κοιταχτε τι θα εβαζα!!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jI04o447cEc |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αα οκ μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τη χελωνα του βιντεο; Ειναι pig nosed turtle ή river fly turtle
![]() ------------------------- ποσα λιτρα θελουν αυτα τα ψαρια; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapodistrias : 26-06-10 στις 09:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καθε παγκασιος θελει πισινα...δεν ειναι ψαρια για ενυδρεια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
help!πρόβλημα με όσκαρ! | kostoukitos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 24-08-07 12:47 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |