|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρείο σου είναι όμορφο κατά τη γνώμη μου Αλέξανδρε κι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του Χαλβά, θα γίνει ακόμη καλύτερο.
Κι εγώ συμφωνώ ότι το aquascaping θέλει λίγη δουλειά και συμάζεμα, όπως με τόσο "γλυκό" τρόπο σου τόνισε ο αγουροξυπνημένος Χαλβαδούκος. Για ιχθυοφόρτιση δε νομίζω ότι τίθεται θέμα, εγώ διατηρώ πολύ περισσότερα εντλεράκια στα ίδια λίτρα (γεννούν συνέχεια τα σιχαμένα). Προσωπικά μάλιστα μου φαίνεται λίγο άδειο από ψάρια και στη θέση σου θα πρόσθετα καμιά κακάσχημη θηλυκιά για να αυξηθεί ο πληθυσμός. Τα λεντάκια δείχνουν αποδοτικά, να δούμε αν όντως κάνουν δουλειά και με τα φυτά, για να σε μιμηθούμε (α ρε Στέφανε, ζημιά που μας έκανες). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 26-02-07 09:18 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |