|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς βάλε μια κοντινή φωτο γιατί απο την περιγραφή μόνο υποθέσεις θα κάνουμε.
( ![]() Αν βάλεις μια φωτο ίσως προσδιορίσουμε και το είδος) |
|
||||
|
||||
![]()
oκ θα κοιταξω να ανεβασω μια καλη για να φαινεται, οσο αναφορα τον πλεκο οπως πολυ σωστα με διορθωσες σου ανεβασω τωρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το είδος του pleco πρέπει να πουν οι έμπειροι σ΄αυτή τη κατηγορία. Πάντως αν και είναι ανθεκτικά ψαράκια δεν καλοπερνάνε σ' αυτές τις συνθήκες(θέλουν μαλακό νερό,χαμηλό ph)και δεν πρέπει να μπαίνουν σε τέτοια ενυδρεία.
Αν χρειάζεσαι κάτι να καταναλώνει τις άλγες βάλε μερικά σαλλιγκάρια zebra nerite(neritina natalensis).Είναι ανθεκτικά(σε αντίθεση με τα γνωστά apple snails)στις πιθανές επιθέσεις των κιχλίδων και εξαφανίζουν τις άλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχω απο το ξεκινημα του ενυδρειου εδω και 3χρονια και δεν εχει παθει τιποτα και ειναι και εκτος βιοτοπου...ηδα και τα αλλα που εχω που ειναι για αυτες της συνθηκες ολο προβληματα ειναι...δεν ξερω πραγματικα τι να πω με της συνθηκες των ψαριων εγω βλεπω στην πορεια τι γινεται.. μου φαινεται οσο δεν ασχολησαι λειτουργει καλυτερα το ενυδρειο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλι απο την αρχη... | cherry | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-11-09 19:28 |
Ολα παλι απο την αρχη? | john922 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-03-09 14:46 |
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ... | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-12-06 14:55 |