|
|
||||
|
||||
![]()
¶ουτς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια για το αποκτημα αλεξ..ειμαι σιγουρος οτι θα σε αποζημιωσουν τα χρωματα τους ..τωρα να ευχηθουμε καλες αναπαραγωγες (για να παρουμε και μεις..χαχα)
|
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο , αουτς ...οπως το ειπες.Αλλα σκεψου οτι υπαρχουν blue tiger και με 6 και με 7 ευρω. Βγαζουν ομως ξανθα, καφε και αχρωμα ατομα και ειναι χαμηλης ποιοτητας. Ειναι απο τα πιο ακριβα και δυσευρετα ειδη, οποτε αφου μια φορα τις εφερα, ας ειναι και κορυφαιες ποιοτικα. Ας δωσουν απογονους και ....χαλαλι τους.
Platy, σε ευχαριστω ! Δεν ειναι ομως τοσο απλα τα πραγματα με αυτο το ειδος. Οσο ανεβαινουν τα grades τοσο πιο δυσκολες και ευαισθητες γινονται ! Θα μετακομισουν λοιπον συντομα σε νεο 200αρι που θα στηθει για την αναπαραγωγη τους. Υβριδιζουν και με τις CRS ,bee οποτε θα μετακομισουν συντομα. |
|
||||
|
||||
![]()
θα μου εκανε εντυπωση αν εβλεπα υβριδιο blue tiger k bee .δεν μπορω να φανταστω το χρωματισμο ...και παλι μπραβο αφου αφιερωνεις (species tank να φανταστω ) για τις γαριδουλες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι παιδια τα γούστα πληρώνονται ,όταν θες κάτι πολύ ,και το βρίσκεις οτι και να γίνει, και το πλερώνεις αλλιώς περιμένεις στη σειρά και λες οταν θα κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νεο ενυδρειο που θα παραλαβεις για αυτες ειναι Αλεξ?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Δημητρη ! εκει μεσα με καθαρη οσμωση και χαμηλο ΡΗ θα ειναι τα καμαρια μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βιοτοπικό να φανταστώ εεε???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλα κορυφεες.
Να σου ζησουν πρωτα απ'ολα, και μετα καλες αναπαραγωγες φιλε μου.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Χρηστο ! κατι σου ειχα υποσχεθει, εχεις πμ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
forktail blue-eye | theodwros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-06-08 17:33 |
02/12/05: royal blue HM M X royal blue SD F | Mariel | Bettas | 25 | 30-03-06 13:35 |
Blue Acara | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 09:06 |
blue methylen | giannak | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 24-07-04 00:04 |
blue methylene | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-04 21:49 |