|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο κει και περα το κολας με συλικονη! προσεξε ομως τισ διαστασεις να ειναισωστες δηλαδη το κατω τζαμι πρεπει να ειναι λια χιλιοστα πιο μικρο για να μπουν τα αλλα! εκτως και αν ο τζαμας ξερει τοτε στο φτιαχνει μονος του η αν του πεις γιατι το θελεις θα στο προσαρμοσει αναλογα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα τζαμια εδω, αστο, οι τιμες τσουζουν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτησα μεταπωλητη και η τιμη για 120χ39χ50 με ενα χωρισμα στα 10 εκατοστα για εσωτερικο σαμπ και η τιμη ηταν 500 ευρω σκετο το τανκ.
Καλο ε? Απο κατασκευαστες εχω σαφως καλυτερες τιμες,με καλυτερη τα 250 ευρω κομπλε κολλημενο με το σαμπακι ολα ροντε.
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ποσο παίζει το τζάμι? απο περιέργεια γιατι θυμάμαι κάποτε είχα ρωτήσει έναν κοντά στην πυροσβεστική και ήταν φωτιά! πάντος για σύρο ποιο καλά να το κάνεις μόνος σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα φανταζομαι δεν θα εχουν πεσει, ισα ισα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για ξαναρωτατον και καντου και κανενα παζαρι! ισως στο κατεβασει λιγο μπας και ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι και θεμα ασφαλειας. εχω κολλησει ενυδρεια μεχρι 200 λιτρα χωρις προβληματα αλλα για να κολλησω ενυδρειο γυρο στα 500 λιτρα το φοβαμαι λιγο... ![]() ![]() ![]() θα μου πεις αν ειναι να γινει το λαθος θα γινει και απο καποιον κατασκευαστη.... δεν ξερω, αλλα το φοβαμαι τοσα λιτρα στο σπιτι να το κολλησω εγω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Υ.Γ. φτου φτου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση των ενυδρειων μου | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-05-07 12:55 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ | notios_n | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-01-04 22:51 |