|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ συμφωνώ με τον Δημητρης89.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ μη χασεις :ρ το επομενο θεμα θα εχει τιτλο ''ποιοι θελουν να αποκληστει ο βοκοστας απο τις αγγελιες''
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μόνο στις αγγελίες αλλά και στις αναγγελίες! Εάν περνούσε από το χέρι μου, ούτε στις στήλες των εφημερίδων με τα κοινωνικά δε θα είχε πρόσβαση ο Νοσφεράτους!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Ενδιαφέρον το θέμα..να επισημάνω πως το ίδιο σπαστικό κατά τη γνώμη μου είναι αρχάριοι να ποστάρουν ένα πολυσυζητημένο θέμα εκπέμπτοντας sos να μαζεύουν πληροφόριες και να εξαφανίζονται μετά..Οπώς και να έχει όμως σε μια κοινωνία ανθρώπων όλες αυτές οι συμπεριφορές συμβαίνουν.Παντώς από την άλλη πολλά ενεργά μέλη ξεκίνησαν ποστάροντας μία αγγελία ή ζητώντας βοήθεια για κάτι.Κατά τη γνώμη μου να μείνει΄ως έχει το θέμα αγγελίας αλλά να παροτρίνονται τα νέα άτομα να συστηθούν!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οπως και στην ευρυτερη κοινωνια...επιλεγουμε ανθρωπους.... συμπεριφορες...πορειες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό να μπει κάποιος πρώτη φορά και να βάλει αγγελία. Γιατί σας πειράζει;
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα δω την αγγελία και αν είναι για χάρισμα θα το πάρει ο boκώστας ενώ αν είναι πώληση και με ενδιαφέρει θα το κοιτάξω ή θα το αγνοήσω. Από την άλλη αν ο συγκεκριμένος συνεχίσει να ποστάρει έρχεται στις συναντήσεις και γνωριστούμε ακόμα καλύτερα, αν όχι καλή συνέχεια. Ε όχι να χαλιόμαστε και στο χόμπι μας ρε παιδιά, εδώ είμαστε να χαλαρώνουμε κάνοντας κάτι που μας ευχαριστεί, είμαστε ανοιχτοί σε όλους χωρίς κανόνες πέρα από τους γενικούς και αυτονόητους ενός φόρουμ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελίες από πολλαπλές πηγές | aafent | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 17-10-07 20:56 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |