|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι αφου εχεις το 60lt να μη τον βαλεις εκει αλλα να παρεις ενα 20-30lt που ειναι οριακα τα λιτρα για οποιοδηποτε ψαρι ... Τελικα οι μονομαχοι θα παρουν τη θεση των χρυσοψαρων σαν τα πιο αδικημενα ψαρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ θα σου έλεγα αφού το έχεις ήδη κράτα το και μην αγοράζεις μικρότερο. Η φροντίδα που χρειάζεται το 60λιτρο είναι ίδια (ή και μικρότερη) από ένα 30λιτρο. Αν δοκιμάσεις corys, τότε πρέπει να βγάλεις τη λάβα σίγουρα (καθώς τραυματίζονται πολύ εύκολα τα μουστάκια τους) και να πας σε λεπτό χαλικάκι ή ψιλή άμμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Amalia,
Αν διαβασεις το ποστ απο την αρχη, θα δεις οτι το θεμα ξεκινησε απο την ερωτηση μου να κρατησω το 60λιτρο η να παρω μικροτερο για τον μονομαχο. Καποιο αλλο μελος μου προτεινε το μικροτερο, οποτε ο καθενας εχει την αποψη του. Δε θελω να βαλω ουτε γαριδες μεσα ουτε τιποτα αλλο εκτος απο φυτα και γνωριζω τη δυσκολια στο να κρατησω τις τιμες του νερου σταθερες σε μικροτερο ενυδρειο.Απλα στο 60λιτρο λογω ελλιπους φωτισμου φοβαμαι οτι δεν θα μου κρατησουν τα φυτα και θα εχω μακροπροθεσμα μεγαλυτερα προβλληματα.. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οι μονομαχοι οπως και τα χρυσοψαρα ειναι αδικημενα ψαρια καθως συνηθως αναγκαζονται να ζησουν σε γυαλες και ποτηρακια(!!!!!) αλλα ελπιζω να μην εννοεις οτι αδικουνται και απο μενα!!! Φιλικα παντα! |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι δεν εννοω οτι αδικουνται απο εσενα!!!
![]() Απλα πιστευω οτι οτι σαν υπευθυνοι χομπυστες που θελω να πιστευω οτι ειμαστε και αγαπαμε αυτο που κανουμε, εχουμε την υποχρεωση να πραττουμε με τον καλυτερο τροπο! Για να σου δωσω ενα παραδειγμα... Καποιος ρωταει "εχω αγορασει ενα 20lt ενυδρειο και θελω να μου πειτε τι να βαλω μεσα?" Εγω θα απαντουσα "Γαριδουλες, σαλιγκαρια και στη χειροτερη περιπτωση με μεγαλη εμπειρια εναν μονομαχο" Ενω καποιος αλλος ρωταει " Θελω ενα μονομαχο, τι ενυδρειο να παρω?" Εδω πιστευω η απαντηση πρεπει να ειναι " Ενα 60lt με το μονομαχο, καμια γαριδα και κανενα σαλιγκαρι". Δεν ξερω αν μπορεις να αντιληφθεις τη διαφορα.... απλα επειδη εσυ εχεις ηδη το 60αρι μπορεις να κανεις το "καλυτερο" για το ψαρακι σου ![]() Τελοσπαντων, δε χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι! Καλο ξεκινημα οτι και να κανεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαινω τι εννοεις και εχεις δικιο..
Θα δω τι μπορω να κανω με τον φωτισμο ωστε να μπορεσω να κρατησω αρκετα φυτα γιατι δε θελω να φαινεται αδειο. Επαναλαμβανω οτι δε θελω να βαλω αλλο ειδος μεσα, ουτε σαλιγκαρακια ουτε γαριδες παρα μονο εναν μονομαχο. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |