|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποια ειναι τα ειδοι που μεγαλωνουν πολυ ???????
3 εκ σε 3 ευδομαδες δε παιζει παντος εγω τους εχω πριν το θαναση και τον πρωτο τον εχω απο το νοεμβριο ετρωγε σα γουρουνι της καλυτερες τρωφες με καθημερινες αλλαγες και σημερα αντε να ειναι 10 εκ και τον ειχα παρει 5 μονο καρδια δεν ταισα εκτος και δε τους μετραμε σωστα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου ισως στο μετρημα να χανουμε λιγο, δεν τους εβγαλα και εξω για να τους μετρησω, αλλα με το ματι... παντος ο ενας σιγουρα εχει παρει ανετα 3 εκατ. και οι αλλοι 2 μπορει και 3.... μονος ο ενας ειναι λιγο πιο μικρος... για τις τροφες να πω οτι τρωνε καθε μερα 10 διαφορετικες τροφες + καρδια... εγω δεν ειχα ποτε δισκους και δεν ξερω αν ειναι πολυ οτι μεγαλωσαν 2-3 εκατ. παντος ο μανθος μου τους εστειλε 5,5-6 εκατ. και ηταν μια σταλια... παντος απο οσο ξερω το μετρημα πιανετε απο το κεφαλι μεχρι και την ουρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να σε βοιθησω ενα cd ειναι 12 εκ εχεις τωρα 9 εκ ψαρι ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ειχα δισκους μακροστενους τοτε δεν θα ηταν δισκοι... οι δισκοι μου ειναι γυρο στα 8-9 εκατ. και δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις για κατι που δεν μπορεις να δεις... ποιος ο λογος να λεω ψεματα??? για να καμαρωνω?? δεν νομιζω...
|
||||
|
||||
![]()
επειδή επιμένεις ναι μπορει δισκος να παρει 2-3 cm σε 3-4 εβδομαδες .
εσύ τι ψαρια εχεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος Χρηστο εχω σε 360 λιτρα 5 red scribbelt ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 ρεντ μαλμπορο ασια 3 κομπαλτ στενκερ και 2 μπριλιαν τιρκουαζ στενκερ ------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 09-03-10 στις 04:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επιμενεις να μιλας για μετρο την στιγμη που του μετραμε με το ματι...
τελος παντον, δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω.... το οτι εσενα δεν μεγαλωνουν ισως οπως θα επρεπε δεν φταιω εγω.... εμενα μια χαρα μεγαλωνουν οπως σου λεω και οταν βγαλω φωτο θα δεις... κι αν θελεις ερχεσε σπιτι και τους βλεπεις. και ενα τελευταιο, να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο απο που ειναι τα ψαρια, απο τι γονεις ειναι, ποσο καλα φροντιζαν και τους γονεις και τα μικρα οταν γεννηθηκαν και μεγαλο ρολο παιζει και η τροφη, ιδικα στην αρχη που ειναι στην αναπτυξη τους...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθάρισμα φυτών αργής ανάπτυξης | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-05-08 21:41 |
Φυτά οριζόντιας ανάπτυξης | bvlahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 23-01-07 19:42 |
Ρυθμός μεταβολής pH | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-02-06 15:50 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |
Προβλήματα …(άλγης+ανάπτυξης φυτών) | Obelix(Reifen) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-11-03 07:49 |