|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Alex_Salonica christsos |
|
||||
|
||||
![]()
ερχομαι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
EEEEλλλλλλααααα.
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Alex_Salonica christsos paco Τελικά γίναμε 10άδα, ποιός θα φέρει μπάλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μίλησα μετά από καιρό σήμερα με τον Μιχάλη.
Θα ξαναβρεθούμε λογικά κάποια στιγμή σύντομα σχετικά. Εγώ είμαι καλυμμένος. Έτσι νοιώθω, αυτό λέω. Ευχαριστώ για τη δυνατότητα να με ακούσεις Μιχάλη. Σε άκουσα και εγώ. ------------------------- Ευχαριστώ επίσης και όσα παιδιά παρευρέθηκαν εκεί σήμερα και μου έδωσαν την δυνατότητα να ακουστώ αλλά και να τους ακούσω. Όλα καλά. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
web mail : azores78@gmail.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη azores : 07-03-10 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Αζόρες, "ο πίνων το καλό, το μοιράζεται"....μοναχοφαγά ποιητή
|
|
|||
|
|||
![]()
Tελικά ήμασταν 14 άτομα στη συνάντηση, πάλι καλά δεδομένων των συνθηκών.
Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή που ξεπεράσαμε τους 50. Χαλβά συγνώμη, πάλι δεν βγάλαμε φωτό, αφού υπήρχαν πολλές απουσίες. Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα, αφού μετά από πολύ καιρό, έλειπε επιτέλους ο panos1972 ![]() ![]() ![]() και μπορέσαμε να μιλήσουμε σοβαρά ![]() (δηλαδή να τα πάρω όλα εγώ, χωρίς γκρίνιες, απειλές και κατάρες από τον Δρακουμέλ). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια κωστα ηταν μια πολυ ηρεμη συναντηση εγω χαλαρωσα και την ευχαριστηθικα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αααα χρόνια πολλά ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |