|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως τεραστια διαφορα εχουν και τα ψαρια των 5 ευρω με των 3,5 ευρω.Εχω αγορασει 10 ψαρια απο τον Μανθο με 5 ευρω και τα ψαρια ηταν σε αριστη κατασταση με ωραιο σωματοτυπο κτλ κτλ.Οταν ηρθαν λοιπον με 3.5 ευρω τσιμπισα και λεω την πατησα!Παιδια σας πληροφορω οτι τα ψαρια δεν ειχαν καμια σχεση,ετσι λοιπον επεστρεψα στον Μανθο και αγορασα αλλα 5.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, στο Water Inn τα πήρα. Συγκεκριμένα είχε και στο ενυδρείο ταμπελάκι Galaxy Rasboras. Για τα ίδια ψαράκια δεν μιλάμε? με τις χρυσές βουλίτσες? Τώρα όσο για το άν ειναι καλλίτερης ποιότητας αυτά των 5 ευρώ, ίσως να έχετε και δίκιο. Αυτά που αγόρασα ήταν πολύ μικρά και ελαφρώς ταλαιπωρημένα...Εφτιαξαν όμως στο ενυδρείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τα γεννάμε τα λεφτά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις 100%δικιο φιλε μου αλλα σου εφερα αυτο το παραδειγμα γιατι ετυχε να το δω.Στο ενα μαγαζι τα ψαρια μια χαρα και στο αλλο κακοσχηματισμενα.Τωρα σε αλλες περιπτωσεις μπορει να ειναι αλιως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μάνθος έχει ακόμα ξέρεις ? O NIDAL ειναι ο μάνθος ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ο nidal εχει το animal station στην πετρου ραλλη...o μανθος εχει το starfish aquarium
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις αν είναι τώρα online στο gab? Γιατί δεν τον ξέρω .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαζευτήκαμε και κάναμε μαζική μερικοί από Θεσσαλονίκη ![]() Μια χαρά cpd ήταν, τα έχω πάνω από 2μηνο τώρα και τα χαίρομαι, καταπληκτικά ψαράκια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Celestial Pearl Danio | Iann_is | ¶λλα ψάρια Ασίας | 11 | 27-02-08 16:06 |