|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται, θα σου δείξω ένα ενυδρειάκι 60 λίτρων που έστησα τον αύγουστο του 2004 για 1 ζευγάρι ψαράκια (Aphyosemion gardneri) και ήμουν εξαιρετικά υπερήφανος για το αποτέλεσμα.
60 λίτρα, 2 λάμπες 15watts (1 ψυχρού πίσω και 1 θερμού μπροστά), ένα εσωτερικό φιλτράκι με σφουγγάρι σε χαμηλή ροή. Τίποτα από λίπασμα και CO2, μόνο τακτικές αλλαγές νερού (30% 2 φορές την εβδομάδα) ![]() Και μία προφίλ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω όμως μια απορία για το ποσο καιρό πήγαν καλά τα φυτά αυτά. Διακρίνω -νομίζω-, Λουντγιτζια ρέπενς, λιμνοφίλα σεσιλιφλόρα, καμπόμπα κλπ. Χωρίς διοξείδιο, λίπασμα ???? Πες τη μυστική συνταγή να την εφαρμόσω αμέσως..!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλβα!!φυτευεις κερατοφυλλο!!!!φτου σου και εισαι και mod!!:P
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 1 χρόνο άλλαξα το setup και το χάλασα στην ουσία.
Μέχρι τότε ήταν όπως το βλέπεις. Στις φωτογραφίες πρέπει να είναι 2 ή 3 μηνών. Δεν υπάρχει μυστικό ότι έκανα το γράφω παραπάνω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις και τις ιδεες και τις προτασεις!
Οσον αφορα το φιλτρο θα παω τελικα σε ενα eheim 2211 η 2213 για να καλυψω πιθανων κ κανενα μεγαλυτερο ενυδρειο μελλοντικα. Με ξαναψησατε πολυ να ξανακανω προσπαθεια για ενα φυτεμενο αλλα θελω να βγει ενα καλο αποτελεσμα εννοωντας οτι θα δαπανησω ωστε να μπορει να μπει κ ενα γρασιδακι σε περιπτωση που το αποφασισω. Θα σκεφτω μες την εβδομαδα αν θα παω παλι για φυτεμενο η για μικρες κιχλιδεσ tangkanyika (μεταξυ multi k occelatus σκεφτομαι)... Επισης επειδη μες την εβδομαδα θα ξαναδω το θεμα του aquascape κ λεω σε οποια απτισ λυσεις κι αν παω, να βαλω αντι για χαλικι, αμμο κ σκεφτομουν... ακομα κ σε λυση tangkanyika, να βαλω υποστρωμα κατω απο την αμμο οποτε μελλοντικα αν θελησω να ξαναπαω σε φυτεμενο να μην χρειαζεται να πειραξω τον βυθο... τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μαρκο οσα μπορεις καλο θα ειναι να τα βαλεις απο τωρα γτ μετα θα γινει πολυ πιο δυσκολο!εγω σκεφτομαι τον αλλο μηνα να βαλω υποστρωμα και αναγκαστηκα θα το ξεστησω ολο και παλι απτην αρχη!αλλα δεν με πειραζει..κι ετσι σιγα σιγα χαρα μου ειναι!το βλεπω σιγα σιγα να γινεται ολο και καλυτερο και μ'αρεσει!
χαλβα(ή οποιος ξερει) να σε ρωτησω φυτο τερμα δεξια πιο ειναι?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας | thu vu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-11-08 00:50 |
ΦΩΤΑ!!! | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-07-08 23:05 |
τα φωτα σας με τον τοιχο | octania246 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 30-04-08 19:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |