|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μπειτε εδω και δειτε..το ιδιο θα κανω και εγω!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38512
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας και τη μάρκα του ενυδρείου...
Δεν είναι δύσκολη η προσθήκη, αν θες μπορώ να βοηθήσω...
|
||||
|
||||
![]()
1) πηρα στεγανα ακροφυσια απο πετ σοπ για λογους ασφαλειας.
2) εβαλα το ballast/starter κατω απο το επιπλο του ενυδρειου για λογους ασφαλειας και θερμοκρασιας. 3) Στερεωσα την 2ρη λαμπα με 3 tire up Πανω στην πρωτη λαμπα εχω βαλει και φωτο στο θεμα που σας λεει ο Γιαννης ΥΓ αν θες και φωτο απο το balast/starter να σου βαλω καποια στιγμη ΥΓ2 υπαρχει και θεμα για DIY στεγανα ακροφυσια αλλα επελεξα αγοραστα γιατι ειχα 2/3 κακες εμπειρια με το ρευμα και επαθα και εμαθα που λενε. (μεχρι να ξανακανω καμια πατατα :Ρ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
συνολικο κοστος μπαλαστ/σταρτερ/καλωδια/μπριζες/ακροφυσια κανα 20αρι?(λαμπα εχω) ------------------------- Παράθεση:
αν δεν κανω λαθος μιλαμε ολοι για το καρφουρισιο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 05-03-10 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σου πω τουλάχιστον 3 μάρκες που κατά καιρούς έχουν φέρει τα καρφούρ... Και έχουν τελείως διαφορετικά ενυδρεία...
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι, η έννοια "καρφουρίσιο" πρέπει να εξαλείψει αφού μιλάμε για τουλάχιστον 3 διαφορετικές μάρκες. Ακόμα και "καρφουρίσια" που είναι, έχουν επωνυμία, π.χ. "Aquatlantis".
Όχι τπτ άλλο, να ξέρουμε για τι μιλάμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
α οκ, προσωπικα τοτε εγω μιλαω για το aquatlantis |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι μαρκα ειναι!
το εχω 4 χρονια και δεν θυμαμαι καν το κουτι πως ηταν ![]() αυτο που ρωταω παντως ειναι αν αυτες οι λαμπες που εχουν ενα μπλε φωτισμο κανουν η καλυτερα λετε οχι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
τι λαμπα για 100 λ | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-07-08 13:20 |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |