|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ επιβλητικό hardscape alex σίγουρα η τελικη του μορφη θα ειναι παρα πολυ καλη! Τελικα εκανες αυτο που ελεγες πισω απο τις πετρες? Τωρα που το βλεπω μου φαίνεται οτι θα ηταν καλύτερο αδειο πισω γιατι παιζει να χαθουν οι "κορυφές" απο τις πετρες. Συγχαρητήρια και απο εδω (ζήλεψα τωρα και λεω να βαλω και αυτο που ετοιμάζω στην ιδια κατηγορία πριν την τελικη παρουσίαση.. =p )
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() απλα τελειο!!! πολυ ομορφες πετρες, οι επιλογες των φυτων, μου αρεσε παρα πολυ! αξιζε ο κοπος σου για το αποτελεσμα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όσες φορές και να το δω από κοντά δεν χορταίνουν τα μάτια μου...
![]() ![]() ![]() Συγχαρητήρια Αλεξ είναι πραγματικά κορυφή…. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ειστε καλα παιδια ! ευχαριστω πολυ για το καλα σχολια.
Παράθεση:
φαινεται καλυτερα σε αυτη τη φωτογραφια απο την αριστερη πλαγια οψη.. Πολυ το co2 και δημιουργειται ομιχλη αλλα κατι φαινεται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν υπαρχει μετενσαρκωση, θελω στην επομενη ζωη να γεννηθω ψαρι σαυτο το ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
raven ολα αυτα τα φυτακια που βλεπουμε εδω αριστερα κατω...τι ειναι ειναι ευκολα.>?? (ονομασιες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σχολιάσω τώρα εγώ... απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! Σαν αληθινό τοπίο...
Αν το δείξεις σε κάποιον που δεν έχει δει παράξενα aquascapes ενυδρείων και δει απλά την φωτογραφία θα νομίζει ότι είναι πίνακας... ΔΕΝ υπερβάλω!!!!!!! Απλά συγχαρητήρια!! Μ'αρέσει να χαζεύω τις φώτος που ανεβάζετε εδώ και να...ζηλεύω!!! ![]() Σταύρος ΥΓ. Δεν έχω δει ποτέ από κοντά ένα από τα φοβερά aquascapes που βλέπω εδώ... ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την τύχη... |
|
||||
|
||||
![]()
Θεϊκό !!!
Παράθεση:
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μεινει μαλ@@@ς!!!!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο ενυδρειο...Φιλε οτι και να σου πω ειναι λιγο.Ειμαι κανα 10λεπτο με το στομα ανοιχτο και το χαζευω...
|
|
||||
|
||||
![]()
αλεξανδρε συγχαρητηρια.πολυ ομορφο το hard scape και πολυ ωραια η επιλογη φυτων.την cuba την εκανες με dry start;η την εβαλες και αρχισες κατ ευθειαν estimative index.ειναι απο τα καλυτερα φυτα και τελεια επιλογη.μου αρεσει παρα πολυ και θα οργιασει σε λιγο καιρο.σε ενα μηνα max.ευχομαι οτι καλυτερο και πρωτια στους διαγωνισμους φετος.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Skeleton of a bush"- παρουσιαση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 192 | 28-06-09 19:11 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |