|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μπορεις να ποσταρεις καμια φωτο απο το ενυδριο σου?Να παρω καμια ιδεα.Να δω πως ειναι κ με φυτα στην επιφανεια.Θελω να αγορασω και εγω.
Την σταθμη την εχω λιγο χαμηλομενη δεν θελω να τον δω στο πατομα θα τρελαθω. Κανω μετρησεις κ το νερο ειναι τελειο. Ο μονομαχος μου καρα γουσταρει ειναι πολυ κινητικος.Οποτε δει καποιον να πλησιαζει αμεσος τρεχει να ελενξει τι γινεται. Ειμαι υπερβολικα ικανοποιημενος με τον μονομαχο μου κ ας ειναι σε 45-50 λιτρα.Δεν χαραμιζονται τα λιτρα το ψαρι ειναι απιστευτο. Αμα του μονομαχου του δοσεις χωρο θα τον δεις να τρεχει σαν τρελος. Πραγματικα μετα απο την συμπεριφορα του δικου μου λυπαμαι τους μονομαχους στα πετ σοπ που μενουν ακινητοι ολοι την ωρα. Ειναι ενα αρκετα κινητικο και περιεργο ψαρακι που δεν χανει ευκαιρια να ψαξει κ να κοιταξει. Υ.Γ το ενυδριο μου ειναι 45-50 λιτρα.η λαμπα μου ειναι 36 watt.μηπως δεν εχουμε το ιδιο ενυδριο? |
|
||||
|
||||
![]()
οντως οι μονομαχοι δεν ειναι καθολου "ακινητα" ψαρια..και μενα τρελλενεται να περναει μεσα απο τα ξυλα και τα φυτα!!και να επιτιθεται στο χαλικι(αυτο δεν ξερω γιατι το κανει..)οπως και να παρατηρει με τις ωρες το μηλοσαλιγκαρο
![]() ![]() επισης ειναι και μενα κουτσομπολης..μην δει κατι να κινειται..αμεσως μπροστα!σαν να λεει:επ!ποιος μπηκε στον χωρο μου? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οντος αυτο με τις τρυπες,εχει περασει απο παντου οπου δει τρυπα μπενοβγαινει απο το πιο μικρο χωρισμα παει κ χωνεται.
Να ρωτησω κ κατι αλλο πειραζει αμα φαει λιγο αντιχλωριο? εχω ενα της τετρα. Καθε φορα που συμπληρωνω νερο κ ριχνω αντιχλωριο απο πριν τσουπ παει και τσιμπαει λιγο. |
|
||||
|
||||
![]()
το αντιχλωριο ειναι υγρο..αρα δεν το τρωει το πινει..εκτος και αν ενωεις κατι αλλο..το αντιχλωριο το βαζουμε στον κουβα με το νερο πριν το βαλουμε μεσα στο ενυδρειο...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το πινει τοτε.Λες να τον εχει πειραξει?Εγω το εριχνα στο ενυδριο σαν βλακας.Θα το ριχνω στον κουβα απο δω κ περα.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο νομιζω εκανα εγω και ειχα χαλασει στην αρχη την βιολογια του φιλτρου μου,αλλα δεν παιρνω και ορκο..προτιμοτερο παντως ειναι μεσα στον κουβα,να το ανακατευεις και μετα μεσα..(και κανε μετρησεις προληπτικα)
|
||||
|
||||
![]()
όταν βάζεις το αντιχλώριο στον κουβά, ρίχνεις την ποσότητα που απαιτείται για τα λίτρα νερού που έχεις μέσα στον κουβά. όταν το ρίχνεις απευθείας στο ενυδρείο, ρίχνεις ποσότητα αντιχλωρίου για όλο τον όγκο νερού που υπάρχει στο ενυδρείο. Αυτό μόνο. Ούτε το πίνει, ούτε την ακούει
![]() Τέλος καλή τροφή είναι ΜΟΝΟ η ζωντανή. Αν έχεις λοιπόν grindal σκουλήκια καλό θα ήταν να τον ταϊζεις δις την εβδομάδα, και να αλλάζεις με bloodworm και αρτέμια (κατά προτίμηση κατεψυγμένα). Επίσης αν το ψάξεις παραπάνω, έχουν ποσταριστεί κατά διαστήματα διάφορα θέματα σχετικά με την τροφή που μπορούμε να φτιάξουμε εμείς για τα ψάρια μας (πιο ισσοροπημένη, μηδενικό κόστος και πάντοτε διάθεσιμη). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oμορφο πολυ φιλε μου.
Κ εγω καποια στιγμη κατι θα κανω θα το φτιαξω που θα παει..... Αντε καποια στιγμη μολις το φτιαξω θα κανω κ εγω την παρουσιαση του ενυδριου μου επισημα.τωρα με καραβακια μεσα δεν κανω τπτ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Priming support-Aνοιγμα κεφαλης Eheim 2028 pro2 | maikl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-01-15 20:41 |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
"Ανοιγμα" του ενυδρείου | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 18-07-06 12:05 |
Συνδεσμολογια Λαμπας. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 23-05-06 00:21 |