|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω!!!
επισης εχω και εγω ακριβως το ιδιο θερμομετρο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλη υποθεση η δευτερη λαμπα
κοκκινησε επιτελους η Ludwigia arcuata... επισης νομιζω οτι τα φυτα μου ειχαν αναγκη απο καλιο οποτε χθες ξεκινησε η πρωτη δοση και περιμενουμε αποτελεσματα... |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τις γαριδες μου ειναι αυτες;
![]() Ωραιο το ενυδρειο σου αλλα ακομα θελει δουλιτσα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλό αρχικό στήσιμο, περιμένω πως και πως το μεγάλωμα και το φύτεμα νέων φυτών να δείξει πως θα γίνει.
Μπράβο σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
thanks guyz
και ενα μικρο update... προστεθηκε η ελεοχαρις και οι γαριδες βγαζουνε τρελα γουστα που να πυκνωσει κιολας... + βαλισνερια ασιατικα... επισης προσθετω μια ακομα φωτο σε μαυρο-κοκκινο γιατι βλεπω οτι αρεσε πολυ... το στησιμο θα αλλαξει ποοοοολυ εχω μια ιδεα που αν καταφερω και την υλοποιησω και βγει οπως το φανταζομαι θα δειξει υπεροχο... βεβαια αυτο που προεχει ειναι να φυγει το εσωτερικο να ανοιξει ο χωρος αλεξανδρε πραγματι αυτες ειναι οι γαριδες σου, ηταν οντως κοκκινες αλλα νομιζω οτι πηρανε κιολας λογω του οτι συγκατοικουνε με ψαρια... οπως και να το κανεις ενα στρεσσακι το περνανε και ας ειναι με γκαπυ και ξιφοφορους... |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να κάνεις κάτι και με την πλάτη ; Γενικά το λευκό πίσω (άσχετα με το αισθητικά οπτικό) τρομάζει τους ψάρηδες.. και αισθητικά κάτι σκούρο νομίζω θα έδινε άλλο βάθος και θα επέτρεπε στο μάτι να μείνει μέσα στο ενυδρείο και να μην φεύγει στον τοίχο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τσεκ... μαυρο φοντο στα αμεσα σχεδια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια | dimis_george | Ζωοτόκα | 9 | 04-12-09 15:26 |
ξιφοφοροι | blek | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 16-02-08 14:23 |
Platy & Ξιφοφοροι... | imichal | Ζωοτόκα | 8 | 11-10-07 12:06 |
Ξιφοφοροι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 15-03-05 20:15 |
ξιφοφοροι,platy | steady | Ζωοτόκα | 2 | 13-02-05 22:37 |