|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα με το ξύλο, μπορεί και να μη βουλιάξει ποτέ. Το λέω αυτό από προσωπική πείρα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ..
Συγνώμμη .. Πηγα και πηρα ρίζα .. την πληρωσα και 15 ευρω ενα κομάτι ξυλο ( που τόσο παει ο τόνος τα καυσόξυλα !!! ) από γνωστό σε ολους pet shop .. και μου λέτε ότι δεν βουλιάζει .. ? Ε τοτε τι πουλανε ενυδρειακά προιόντα... ? Αμα ειναι απλως ενα ξυλο .. το μαζευα και εγω απο ενα χωράφι !!!! Φιλε lucky13, η λύση της αγκυρας (δηλαδή πετρες κτλ ) αποκλειετε .. (και για λόγους αισθητικής) Δυνατότητα βρασίματος δεν εχω ... για μεγαλη ριζα μιλάμε ... βεβαια θα δοκιμάσω να την βαζω τμηματικά στην καρατσόλα γιατι δεν χωράει ολη ... Ευχομαι να μην αναγκαστώ να βαλω πετρες κτλ .. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελενεσε θα βουλιαξει καποια στιγμη.. βαλε και καμια φωτο αν εχεις να σου πουμε και τι ριζα ειναι.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και η λυση να την γυρισεις πισω.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε stav ,
Νομίζω ότι εχεις δίκιο .. 15 ευρω 1,3 kg ξύλο ειναι ποιο ακριβό και απο μοσχάρι .. . Τουλαχιστον ... εκτος απο ξυλο να ειναι και ενυδρειακό ξύλο !!!! Δηλαδή η κοροιδια .. εχει και ορια !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μας πατανε εκει που ποναμε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα δικα μου τα ξυλα ( red moor wood ) μετα τη τριτη βδομαδα εκατσαν κατω και τα ειχα πατημενα με πετρες , τα εβαλα και σε κουβαδες με καυτο νερο αλλα τιποτα , εαν δεν ερθει η ωρα του να κατσει δεν καθεται .... παιζει και αυτο ου ειπε ο φιλος ποιο πανω οτι μπορε και να μην βουλιαξει ....
α και 15 ευρο το 1.3 κιλο καλα το πηρες ... εμενα τα ξυλα πηγαν 19 το κιλο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρίζα | supermanx | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 03-03-09 00:02 |
Ρίζα Mopani | panagiotis265 | Bettas | 7 | 24-06-08 14:23 |
Πρασινάδα για ρίζα | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-01-08 15:33 |
Ρίζα SUMATRA | aLaNi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-03-07 15:19 |