|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι να σταματήσεις για λίγο καιρό την σπιρουλίνα εντελώς.
Έχω παρατηρήσει (και άλλοι)τουλάχιστον στα Labidochromis ότι εμφανίζουν μαύρα στίγματα όταν τρέφονται με σπιρουλίνα. Αν δεν φύγουν τότε μάλλον είναι αυτό που λέγεται black spot(λάρβες κάποιου εξωπαράσιτου).Κάνε μια αναζήτηση στο google. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το ψάξω, ευχαριστώ. Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη τροφή στο μεταξύ;
Πάντως μόνο τα Melanochromis Cyaneorhabdos τα έχουν τα σημάδια, τα Labidochromis είναι μια χαρά το χρώμα τους (φτου φτου). |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιοοοοοοο....με ψηνεις να του αλλαξω και γω την αμμο!
Αλλα που πηγε η πρασιναδα(αλγη) ;;; πες μου οτι τις καθαρισατε μια μια !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |