|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες βρε Θοδωρή, ξέρεις τι πίκρα είναι να σου τυχαίνει το φλουρί ανάμεσα σε 55 άτομα και να παίρνεις μια δωροεπιταγή 35 ευρώ κι ένα αντιχλώριο
και μετά τον λαχνό να βλέπεις τον ένα να φεύγει με ενυδρείο, τον άλλο με αντίστροφη όσμωση και τον Πάνο με 3 δωροεπιταγές κι άλλα 3 δώρα? ![]() Πίκρα σου λέω, καλά που ήταν νόστιμη η βασιλόπιτα και γλυκάθηκα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ολα ειναι συμβολικα ... για το "καλο" του χρονου! Ξαφνικα τα μαγαζια δεν ηξεραν ... δεν ακουσαν!! Το καλο ειναι οτι ποτε δεν ειναι αργα! Στην επομενη συναντηση θα ριξουμε ενα φλουρι στο καφε και ο νικητης θα παρει ενα bactozym η κανα nitrivec να ποτισει τα λουλουδακια του! Μια που ενυδρειο και δωροεπιταγες πηγαν σε αλλη πιτα !! ![]() Αρχιζω και εγω να εχω προβλημα στα αυτια μου ... θα πρεπει να παω να το κοιταξω αλλα απο την αλλη με βολευει πολυ καλα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παραδοσιακα επισης τα μεγαλα, δωρα μπαινουν στη λαχειοφορο. Και τα κερδιζουν αυτοι που παιρνουν πολλα λαχεια, και με στρατηγικη οπως ο Paco, που μολις εβλεπε οτι κυκλοφορουσε νεο μπλοκακι, επαιρνε και απο εκει μια πενταδα λαχεια. Τα δωρα που τελικα πηρες ειναι η δωροεπιταγη, το αντιχλωριο και η ετησια συδρομη. την οποια θα χρησιμοποιησεις το επομενο ετος, μιας και για φετος εχεις ηδη κανει εγγραφη. Τελος να επισημανω οτι η βασιλοπιτα ειναι παντα νοστιμη, γιατι την παραγγελνουμε παντα απο τον ιδιο, και ξερουμε οτι τουλαχιστον θα γλυκαθουν αυτοι που δε θα κερδισουν!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειδα οτι ο καημενος τυχερος του φλουριου δεν εμεινε ευχαριστημενος θα κανω και εγω ενα δωρο μετα κοπης !!
ενα τραπεζι για δυο ατομα με φαγητο και κρασι !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Άσε που μου έφαγε το κομμάτι της πίτας με το φλουρι μέσα απο τα χέρια ο αετονύχης. Χαλάλι του φαντάζεστε να κέρδιζα και φέτος το φλουρι τι σκάνδαλο θα είχαμε .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δύο δωροεπιταγές και ένα βιβλίο με πριγκιποπούλες! Είμαι σίγουρος ότι ζήλεψες το τελευταίο!!!! Για να ακούσω συνολικά εσύ και η γυναίκα σου τι σηκώσατε......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αμα αρχίσει και γράφει θα πέσει ο server γιατί ειναι μόνο 20 GB!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αντώνη μην κάνεις πλάκα, δεν μιλάνε για φαΐ στο σπίτι του πεινασμένου, θα το πάρω σοβαρά και θα σου κουβαληθώ. ![]() Παράθεση:
![]() Ε, πήραμε το κατιτίς μας, δεν λέω, να είναι καλά τα παιδιά (Γιώργος και Μιχάλης) που είχαν κουβαλήσει ένα κάρο δώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανω πλακα , οποτε θελεις ερχεσαι ,ξερεις που ειμαι!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απαιτώ το κοπή τη πίτα το Κρήτη!
Κι αφού φέτος δεν, του χρόνου! Σας ζηλεύω για την οργάνωση, την ποιότητα και την ποσότητα σε Αθήνα - Θεσαλλλονίκη (ή Θεσσαλονίκη) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρσι με 20 λαχνούς επίσης δεν είχα πάρει τίποτα!!! Ρόδα είναι και γυρίζει.... Του χρόνου!
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, να γράψεις εδώ το όνομα και την διεύθυνση του μαγαζιού, αφού γίνεσαι χορηγός-δωροθέτης, να το μάθουμε όλοι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ταβερνα ο μαχαραγιας στα κωνσταντινοπολιτικα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπ! και δεν μιλάς τόσο καιρό βρε Μαχαραγιά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |