|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να δοκίμαζες cabomba caroliana, αν δεις οτι δε μπορεις να στεριώσεις κερατόφυλλο; Μοιάζουν αρκετά κ κανουν την ίδια περιπου δουλεια στην απορροφιση νιτρικών τριοξειδίων..
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το ιδιο επαθα με το κερατοφυλλο και μεχρι και το φιλτρο ειχε στουμπωσει...και εγω για καμπομπα θα τεινω γιατι επαθα ψυχολογικο με το κερατοφυλλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι η δεύτερη φορά που το διαβάζω τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω τί σχέση μπορεί να έχουν τα 2 αυτά φυτά μεταξύ τους πλην της ομοιότητάς τους στην όψη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λες Λεό μου, αλλά σκέψου το λίγο, είναι το ίδιο να μπερδεύεις την π..... με την βούρτσα.
Και τα 2 μοιάζουν (λεκτικά τουλάχιστον) αλλά κάνουν άλλη δουλειά το καθένα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,απ'οτι φαινεται υπαρχει αρκετος κοσμος ποθ δεν τα καταφερνει μ'αυτο το φυτο..αρα θα κανω υπομονη και θα ξαναπροσπαθησω στο μελλον γιατι μου αρεσε πολυ το οπτικο αποτελεσμα,το ειχα στερεωσει να επιπλεει πανω απο το ξυλο χωρις να σκεπαζει αλλα φυτα απο κατω του και εδειχνε πολυ ομορφο αλλα...γενικα εχουν παρει λιγακι τον κατηφορο ολα μου τα φυτα ,αλλα οσο πιο πολυ με παιδευει αυτο το ενυδρειο,τοσο πιο πολυ με πεισμωνει,στο τελος πιστευω οτι θα περασει το δικο μου.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εχει το κερατοφυλλο? | sotos+ramona | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-11-08 13:53 |
κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 6 | 28-02-08 20:14 |
Κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-02-08 18:40 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |