|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.....!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον μας καλοπιανει γιατι του εχω ταξει τετερντινες στο μελλον
![]() ![]() παντως περασαμε πολυ ωραια!!!μπαβο παιδια αντε κ του χρονου!!
|
||||
|
||||
![]()
11) 200 λίτρα βιολογικό υλικό τύπου syporax
50 λίτρα προσφορά από το ηλεκτρονικό ενυδρειακο κατάστημα petcumulus www.petcumulus.gr οκ καλή κίνηση για την Αθήνα. Αλλά κατά την άποψη μου θα έπρεπε ή να μοιράσετε την παραπάνω προσφορά ή να κάνετε μια ισάξια και στην βόρεια Ελλάδα. ΥΓ1 αναφέρομαι μόνο για το petcumulus γιατί ξέρω ότι έχει έδρα στην θεσ/νικη + ότι όλα τα παιδία που γνώρισα από την βόρειο Ελλάδα με παρέπεμψαν να ψωνίσω από εκεί ΥΓ2 επειδή δεν ήμουν παρών στην εκδήλωση εάν κατάλαβα κάτι λάθος ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και ας με διορθώσει κάποιος |
|
|||
|
|||
![]()
αχ και θέλω σιποράξ..
![]() ![]() Για μένα όπως είπα και χθες, όλοι έχουν κίτρινη στο θέμα της παρουσίας. Ίσως ένα παραπάνω το αζόρες και το petcummulus απο τα οποία πολλοί απο μας έχουμε ψωνίσει,θα συνεχίσουμε να ψωνίζουμε και οι ίδιοι κάνουν ανακοινώσεις στο φόρουμ αυτό(άρα δείχνουν οτι μας υπολογίζουν)..και έχουν και έδρα τη Θεσνίκη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Enjoy!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Χρηστος / 2 Μιχαλης-Πανος / 3/4 η παρεα / 5 τα δωρα 6 πρυτανης-george-πανος / 7 Κοπρυτανης / 8 Πανος / 9 η παρεα / 10 το νταραβερη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 τεο-βασιλακης-kostaskich / 2/3/4 το κοπη / 5 ο παλιος 6 η κληρωση ετοιμαζεται / 7/8 ο τυχερος πεταει στα συνεφα απο την Αδρεναλινη!!! / 9 when the smoke is going down-scorpions
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
125 κιλά άμμο λευκή μη ασβεστολιθική προσφορά από το ηλεκτρονικό ενυδρειακο κατάστημα petcumulus www.petcumulus.gr |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |