|
|
||||
|
||||
![]()
Απομονώνεις το μικρό Χριστόφορε και για τα υπόλοιπα παρατηρείς και βλέπουμε.
Οι περιπτώσεις όπως σου είπα και στο goldfish είναι δύσκολες.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, Το μωρούλι θα μεταφερθεί σύντομα στο 13λ ., γιατί μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα και θα μου φάει τους γόνους από ρασμπόρας. Οσο για το κόμετ θα δούμε.. αν είναι να γίνει κι άλλο κακό..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρασμπόρας; όλα αυτά τα έχεις μαζί ; μπερδεύτηκα.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καλέ.... Τα 3 πλέον χρυσόψαρα είναι μόνα τους στα 240λ . Στο 60λ έχει 7 white clouds και 12 gallaxy rasboras (CPD) όπως και γαρίδες αμάνο και 3 τσέρυ. Το μωρό χρυσοψαράκι φιλοξενειται εκεί στο 60λ γιατί το είδα στο άλλο το μεγάλο (240) ώς γόνο και το μετέφερα γιατί θα το έτρωγαν τα τέρατα!!!. Στο 60 λ όμως τρώει ακατάλληλη τροφή. Γιαυτό θέλω να το βγάλω να το βάλω στο μικρο 13λ όταν στρώσει, μέχρι να πάει πια πάλι στο άλλο με τα 3 χρυσόψαρα. Δηλ εκεί που γεννήθηκε. Αλλά για να πάει εκεί πρέπει λίγο να μεγαλώσει για να μη γίνει μεζεδάκι....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bοήθεια!ξαφνικός θάνατος αλπίνο... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 21-02-10 16:50 |
Ξαφνικές Απώλειες :( | persival | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-11-09 23:00 |
Ξαφνικός θάνατος νεογένητων μόλυ!!HELP | vassilis23 | Ζωοτόκα | 7 | 18-03-07 03:25 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |