|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρες 300αρι για να βαλεις μονο ενα ζευγαρι γκαπυ?
Η απλα το λες για αρχη?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φανταζεσαι 300 λιτρα με δυο γκαπυ μονιμα...θα ειχε πολυ πλακα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω παιδιά έχω μπερδευτεί απίστευτα! Εγώ είχα σκοπό όταν στρώσει το φίλτρο μου να βάλω 4 γκαπάκια (1 αρσενικό και 3 θηλυκά) και 4 πλάτυ (ίδια αναλογία) και να τα αφήσω να αναπαραχθούν (μιας και από ότι κατάλαβα δεν κάνουν και τίποτα άλλο)! Μου λέει όμως πιο πάνω ο Γιώργος ότι καλό είναι να βάλω 2 γκαπάκια μόνο για αρχή για να μην τα παίξει η βιολογία! Όλα καλά ως εδώ! Και πότε θα είμαι ασφαλής για να βάλω και τα υπόλοιπα; Είχα την εντύπωση ως τώρα ότι άμα σου στρώσει τι φίλτρο δεν έχεις πρόβλημα (καλά δε μιλάω να το τιγκάρεις κιόλας το ενυδρείο στα ψάρια)...! Καλά κάνω και μπερδεύομαι ή μου καψε το μυαλό η εξεταστική;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα εισαι μην μπερδευεσαι καθολου!
Ξεκινα με τα 4 γκαπυ,κανε μετρησεις καθημερινες και αφου δεις οτι εισαι οκ την πρωτη εβδομαδα,μετα απο μια εβδομαδα βαλε και τα 4 πλατυ! Μην το ψειριζεις αλλο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και ξαναλεω, πολυ λιγο ταισμα, παρα πολυ λιγο μην εχεις κανα μπαμ νιτρωδων τωρα που ειναι νωρις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok θα προσέχω! Ευχαριστώ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|