|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως το σεναριο σου μπορει καλλιστα να γυριστει και ταινια......ΤΡΟΜΟΥ!!!
![]() παρακολουθω ανελλειπως και το μυαλο μου δε παει πουθενα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάθε φορά που κάνω μέτρηση παίρνω κι ένα βάλιουμ για ν αντέξω το θέαμα! Ευτυχώς που δεν έχει ψάρια μέσα το ενυδρείο γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν snuff film! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμβουλη μπορει να μην ειμαι σε θεση να δωσω, μπορω ομωε να ευχηθω υπομονή και καλη τυχη!!!
Που θα παει στο χερι του ειναι??? Θα στρωσει...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εμενα προσωπικα, οταν μηδενιστηκε η αμμωνια τιναχτηκαν τα ΝΟ2 στο Θεο,
εκανα αλλαγες νερου και μετα απο 4-5 ωρες παλι στο Θεο αλλα απο αμμωνια 0, κοιμομουν κι εβλεπα βακτηριδια να μου τρωνε το αυτοκινητο.. ![]() ![]() καποια στιγμη πεσανε αισθητα απο τις πολλες αλλαγες, εριξα και τριτη φορα μπολι και ξανα μεγαλη αλλαγη, και απο τοτε φτυστε με... ![]() ολα αυτα με ψαρια κιολας μεσα και με ικ...αλλα την περασανε τοσο χαλαρα που επεζησε και ο γονος μιας εβδομαδας.. μην απελπιζεσαι, ουτε να θεωρεις πως σου συνεβη εσενα προσωπικα το κουφο, ολοι μεχρι να στρωσουμε περασαμε διαφορα.. νομιζω η λυση βρισκεται στις καθημερινες αλλαγες νερου και στο μπολιασμα... κατι αλλο δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις για την ωρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλά ρε παιδιά, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Τέρμα, βάζω αγγελία για μπόλι!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το φίλτρο στρώνει - ώρα για επιλογή ψαριών | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-10-08 16:31 |