|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παντος πριν χαλασεις το γλυκο σου....
να σκεφτεις οτι για θαλασσινο θα χρειαστεις γυρο στα 2000-2500 ευρω....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για το ποσο παντος δεν υπερβαλω!!!! θα σου πουν και τα παιδια με θαλασσινα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχω ψαξει το οικονομικο , και αν το παω σιγα σιγα δεν προκειτε να ξεπερασω τα 500 ευρω. Και για το βραχο που τον χρησοπληρωνουμε , να ναι καλα η θαλασσα, εχω φιλους δυτες και θα μου βγαλουν. Φιλτρα εξωτερικα εχω , ανεμιστιρες για να φτιαξω ροη εχει γνωστος μου, οπως και skimmer και αλατι. Αρα αμμο θα χρειαστω , υλικα για τα φιλτρα, και οτι αλλο σιγα σιγα. Ειπαμε δεν το φτιαχνω τωρα, απλα αυτο που με ενδιφερει ειπα πιο πολυ ειναι το οτι ειναι στο ιδιο δωματιο το ενυδρειο και γιαυτο εβαλα και θεμα και ζηταω γνωμες. Αν δεν εχω προβλημα σε αυτο ολα τα αλλα θα γηνουν Οκ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Δημιουργία νησιού απο πέτρες για τη νεροχελώνα μου | giotiss | ¶λλα ζώα | 2 | 02-02-10 16:50 |
Δημιουργία εφαρμογής (βασης δεδομένων) για συμβατότητα ψαριών | bebisnet | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-12-09 15:17 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |