|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερω μπορει να ακουγεται λιγο "κουλη" ερωτηση αλλα ειμαι σιγουρη πως ενω οταν τις αγορασα ειχαν ενα διαφανες γαλαζιο ελαφρως χρωμα τωρα τις βλεπω να ροζιζουν, κοκκινιζουν...!!!
![]() ![]() ![]() μηπως αρρωστησαν??? καθονται ολη την ωρα πανω σε ενα ξυλο που εχω.. |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι red cherry?? .?? και λογω στρες ηταν πρωτα διάφανες και μετα αρχισαν να κοκκινιζουν? λιγο δυσκολο για αμανο να αλλαξουν χρωμα...μια φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω οταν αγορασα τις πρωτες μου μικρες αμανο, ηταν γαλαζιες και μετα απο λιγο καιρο αρχισαν να γινονται πιο καφετιες.
Καλο ειναι αυτο, σημαινει οτι αρχισαν αν προσαρμοζονται. Σε ποσα λιτρα τις εβαλες; |
|
||||
|
||||
![]()
σε 40 λιτρα με γκαπυ, 5 γαριδουλες,
προς καφετι ειναι σωστα Raven.. ![]() Platy θα ηθελα πολυ να τις βγαλω φωτο αλλα με τη μηχανη που εχω πολυ δυσκολο...ειναι και κρυμμενες στο ξυλο σε μια τρυπα που εχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμ..δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι...παντως καλο ειναι να υπαρχουν διαφορες κρυψωνες για τις γαριδες..οι δικιες μου βρισκονται συνεχως σε κινηση...τα φυτα τυπου μοσσ τις χαροποιουν ιδιαιτερα και δεν κουραζονται να τα καθαριζουν..καλη συνεχεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι οριακα απο χωρο για τις αμανο, αρκεσου σε αυτες. Γινονται μεγαλες εως και 6εκ οι θηλυκιες και θελουν αρκετο χωρο. Αλλαγες νερου καθε εβδομαδα και θα τις εχεις μεχρι και 4-5 χρονια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα οκ!!να μη το παρακανω! ![]() ------------------------- [QUOTE=platy;419943]χμ..δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι...παντως καλο ειναι να υπαρχουν διαφορες κρυψωνες για τις γαριδες..οι δικιες μου βρισκονται συνεχως σε κινηση...τα φυτα τυπου μοσσ τις χαροποιουν ιδιαιτερα και δεν κουραζονται να τα καθαριζουν..καλη συνεχεια[/QUOTEηγγειλ παρηγγειλα κατι μπαλακια μος μπας και τις βλεπω περισσοτερο και βγουν απο την τρυπα!!! ευχαριστω platy, πηρες τελικα τα γκαπυ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liz@ : 23-02-10 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |