|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για το prizm η αλήθεια είναι οτι δεν εχω ακούσει τα καλύτερα αλλα το έχω καιρό και τώρα μου συμβαίνει αυτό.Απο εκεί και πέρα έχω παρατηρησει αυξομειώσεις στην συλλογη πρωτεινούχου νερού παρά τις γενικότερα σταθερές παραμέτρους (πληθυσμός ταισμα κτλ)Το ενυδρείο είναι περί τα 250-280 λίτρα υπολογίζοντας χωρους φιλτρανσης.θα δοκιμάσω πιο συχνές αλλαγές και θα αλλάξω τροφή.Τι να πώ? Ευχαριστώ πάντως
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τροφές χρησιμοποιείς?
Μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι για αλλαγή skimmer?Στα λίτρα σου σχεδόν διακοσμητικό είναι το prizm! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() αν στην αρχη δεν υπηρχε αλγη και εμφανιστηκε μετα, κατι εχει αλλαξει στην ρουτινα σου που ειχε ως αποτελεσμα την εμφανιση της,σκεψου το επισης οπως σωστα σου ειπε ο Κωστας το skimmer σου αν οχι ακαταλληλο ειναι τελειως οριακο για τα λιτρα σου, λιγο περισσοτερη τροφη να πεσει μεσα, η κατι να ψοφησει και σαπισει στο ενυδρειο,η να αμελησεις την συντηρηση του θα εχεις θεμα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι εμφιαλωμένες μπουκάλες έχουν TDS περίπου 80-100.
Οι μπουκάλες για ψύκτη έχουν 100-120 περίπου. ¶ρα όσο λίγο και να προσθέτεις ίσως στην τελική να εισάγεις phosphates και NO3.Και αν δεν κάνω λάθος το εμφιαλωμένο νερό έχει σίδηρο (Fe) που ευνοεί την άλγη. |
|
||||
|
||||
![]()
ok θα σταματήσω τις μουκάλες αν και ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικές λόγω μεγάλης εξάτμισης ειδικά το καλοκαίρι.Για σκιμμερ μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια σχετικά οικονομική και δοκιμασμένη λύση είναι το MCE-600 (κρεμαστό εξωτερικό) ή το MCE-500 (εσωτερικό), άλλη λύση είναι κάποιο ΑΤΒ απο τα κορυφαία αυτή την στιγμή αλλα πιο ακριβά απο τα deltec παραπάνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ πολύ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη, αλγη , αλγη | panvel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-11-09 14:16 |
αλγη | KOSTASZOIDOS | Δίσκοι | 9 | 26-01-09 19:12 |
ΑΛΓΗ | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-07 02:08 |
αλγη | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-08-07 14:44 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |