|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μετραω με υγρα test της waterlife
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλυτερα και τα πιο αξιοπιστα ειναι της API .Εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μιας ομως και ειμαι σε μια επαρχια και δεν μπορω να τα βρω μαλλον θα παραγγειλω απο site
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι τα υγρά τεστ της εταιρείας αυτής. Τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά με κανένα πρόβλημα ή απόκληση από άλλα θεωρητικά πιο αξιόπιστα τεστ.
Θα σου σύστηνα και εγώ συχνές αλλαγές νερού, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην προσθέτεις το καινούριο νερό με μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας από ότι το νερό του ενυδρείου σου. Αντιχλώριο βάζεις στο νερό? Αν ναι ποιό?
|
|||
|
|||
![]()
ναι βαζω αντιχλωριο της tetra.αλλα εκει που δεν εβγαζα ακρη ηταν με το τεστ της αμμωνιας διοτι το χρωμα το δικο μου δεν ειχε σχεση με τα χρωματα του τεστ.ηταν εντελως ασπρο το χρωμα του νερου και τετοιο χρωμα δεν υπηρχε στο τεστ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ανεβασα της πρωτες φωτογραφιες μου απο την λιμνη | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 221 | 12-09-10 11:22 |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |