|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να σου ζησουν!!!!! εχω παθει πλακα με το βιντεακι αντε να δω ποτε θα δω μωρα απο το δικο μου ζευγαρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια...λογικα τωρα μπορουν να φανε και φυλλαρακι....συνεχισε την αρτεμια αν μπορεις...αλλα αν λειψεις π.χ. ειναι μια καβαντζα τα φλεικς...
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πανεμορφα τα μικρα σου .... Προσεχε καθως μεγαλωνουν καθως οι γονεις προσπαθουν να γεννησουν ξανα μπορει να στραφουν εναντιων τους και να τα τσακισουν! Γνωμη μου ενα αλλο ενυδρειο να μεγαλωσεις τα μικρα σου ειναι αναγκαιο! Αρχισε να τα ταιζεις και με φυλλαρακι η αν φτιαξεις μια τροφη μονος σου ακομα καλυτερα! Ταιζε τα με πολλες τροφες μια που οι πρωτοι μηνες ειναι σημαντικοι για την σωστη αναπτυξη τους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!Παρα πολυ γλυκα μωρακια και χαριτωμενα,και το φωτογραφικο υλικο σου και τα βιντεακια σκιζουν (ειδικα το τελευταιο βιντεακι ειναι ολα τα λεφτα).Μπραβο και παλι μπραβο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε μου είναι κουκλιά όλα να σου ζήσουν.Το τελευταίο βιντεάκι όλα τα λεφτά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια.
Οι γονείς έχουν ξαναγεννήσει 2 φορές. Τα μικρά φυσικά δεν άφησαν τίποτα. Τώρα είναι έτοιμοι να ξαναγεννήσουν και μέσως μετα θα τους επιστρέψω στο μεγάλο ενυδρείο. Τα μωρά τρώνε φυλλαράκια και σπιρουλίνα και βρεφική τροφή. Την αρτέμια την σταμάτησα πριν λίγες μέρες όσο πιο σταδιακά γινότανε. Πάντως είναι μαγεία να τα χαζεύεις να μεγαλώνουν... |
|
||||
|
||||
![]()
'Οντως είναι μαγεία τα μικρά σου!!!
Να σου ζήσουν!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα αγγελόψαρων. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 06-11-09 19:17 |
Αυγά απο....? | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-04-09 16:57 |
Τσακωμός αγγελόψαρων | Lupo | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-01-08 17:20 |
Γέννα αγγελόψαρων. | skourkou | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-07-07 23:33 |
Αναπαραγωγή αγγελόψαρων | anasios | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 18-11-05 01:53 |