|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημερα υστερα απο 6 μηνες ειδα δυο γαριδες ψωφιες εξω απο τα ενυδρεια μου. Λεω ενυδρεια γιατι ηταν μια στο καθενα, και δυστηχως η μια ητανε ενηλικη crs απο το μεγαλο, και δεν την προλαβα γμτ μου. Εβαλα μια crs στο 30αρι για να δω αν αντεχει απο προχθες που ειναι μεσα την βλεπω μια χαρα με τις cherry. Πηρα 20 cherry και εχουν γινει καμια 80αρια σε συνολο φιλε μου στα δυο ενυδρεια μου. Εδω εχω στο 30αρι co2 δεν θα ειχα στο 500αρι!!
|
|||
|
|||
![]()
Kριμα για τις γαριδες αλλα γιατι βγηκαν εξω ;
Για τα πλαναρια το ειπαμε ειναι σχετικα ακινδυνα και αντιμετωπιζονται. Οταν λεμε αφθονη τροφη εννοουμε αυτη που μπορει να καταναλωθει απο τις γαριδες μεσα σε μια ωρα.Εγω τις ταιζω 2 φορες την ημερα με διαφορετικες τροφες ,1 φορα την εβδομαδα με bloodworms , και 2 φορες την εβδομαδα με καροτο.. Τα χρωματα που παιρνω ειναι πλεον απιστευτα !! Καποιες Red Cherry ειναι σαν κοκκινα λαμπακια ! Αφου εχεις απο μενα γαριδες πρεπει λογικα να εχεις κι εσυ καποιες sakura. ![]() Με το CO2 στα μικρα γαριδοενυδρεια εχω πικρη πειρα . Προσεχε πολυ ! λιγο να ανεβει σκανε αμεσως. Aντε και καλες γεννες ! |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω με controller εκει που φτασανε οι κινεζικοι κριμα ειναι για λιγα ευρα.
|
|||
|
|||
![]()
Eχουμε αυγουλακια !!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε αλεξανδρε με το καλο να βγουν τα μικρα και να μεγαλωσουν...
και να τις διαδωσεις και αυτες περισσοτερο στην Ελλαδα ![]() γιατι ειναι μαύρα ? δε θα επρεπε να ειναι κίτρινα οπως στις red cherry? |
|
|||
|
|||
![]()
Ολη η οικογενεια των serrata (CRS,bee,hummel,tiger κλπ) φερουν καφε σκουρα αυγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
λεω και εγω εντυπωση μου εκανεεε!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χμ..αυτη π μ ελεγες το σαββατο ειναι ε??μπραβο ..καλη γεννα τωρα...εγω περιμενω να δω τι θα βγει απο τα πρασινα αυγα...(μαλλον την αλλη βδομαδα θα παρω μερικες crs ακομα )
|
|
||||
|
||||
![]()
ζηλεψε και η δικια σου.
Καλη λευτερια.
|
|