|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε κι εγω είμαι ειδικός
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?=29411 ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30755 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 15-02-10 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο κάνε μια αναζήτηση στο google για anentome θα σου βγάλει πολλές πληροφορίες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα assasins ομως χρειαζονται για να ελεγξουν τα tuberculata ,οταν αυτα γινουν εκατονταδες; Χωρια που θα κινδυνεψουν και τα apple.
Ο μονος σιγουρος τροπος για να απαλλαγεις και να μηδενισεις τον πληθυσμο τους ειναι να το ξεστησεις και ειτε να βρασεις το υποστρωμα και να το ξαναβαλεις, ειτε να βαλεις νεο υποστρωμα. Καποιοι προσπαθησαν χωρις ψαρια μεσα να τα σκοτωσουν με πολυ CO2 ενω καποιοι αλλοι ανεβασαν τα νιτρικα στα υψη ,οποτε βγαινουν πανω στα τζαμια και μαζευονται ευκολα με την αποχη. Σε καθε περιπτωση παντος οι παγιδες και τα αλλα τεχνασματα δεν φαινεται να αποδιδουν αρκετα. Το καλυτερο ειναι να μην βρισκουν να φανε,οποτε και δεν αναπαραγονται τοσο πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο μονος σιγουρος τροπος για να απαλλαγεις και να μηδενισεις τον πληθυσμο τους ειναι να το ξεστησεις και ειτε να βρασεις το υποστρωμα και να το ξαναβαλεις, ειτε να βαλεις νεο υποστρωμα.
Με το συμπάθειο καλέ μου φίλε...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Όσο πιο όξινο και μαλακό νερό έχεις, τόσο πιο εύκολα θα απαλλαγείς από αυτά."
Έτσι είχα ακούσει τον στρατηγό να λέει σε κάποια συζήτηση και παρακαλώ να με διορθώσει εάν παράκουσα!
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο έχω μια παγίδα για σαλιγκάρια, ευχαρίστως να σου τη δανείσω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Παγίδα για pleco | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 01-02-07 14:59 |
Παγίδα για ψάρια. Πως? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-05 23:58 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |