|
|||
|
|||
![]()
+3 για τα ζωοτόκα λοιπόν
![]() +1 στα ζωοτόκα και από μένα, εφόσον θα δα υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τις πολλές γέννες Ευχαριστώ ολους για τις γνώμες σας.. Το μελλοντικό μου σχέδιο (σε 1 χρόνο περίπου για να έχω τελειώσει και τον στρατό κ να μη χρειάζεται να αφήνω την φροντίδα του ενυδρείου σε άλλους) είναι ένα μεγάλο ενυδρείο malawi... Μέχρι τότε προβλέπω ξιφοφόρους!! ------------------------- Κάτι ακόμα.. επειδή το ζεύγος μικρών αφρικάνων με χαροποίησε πρέπει να ομολογήσω.. ![]() Τα οσελάτους λογικά ειναι τα εξής: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._ocellatus.htm δεν πιστεύω να αναφερόσουν στα αμερικάνικα κτηνάκια τα όσκαρ.."astronotus ocellatus ![]() αλλά μπερδεύτηκα λίγο καθώς εψαχνα για πληροφορίες για τα stappersi.. Λέγοντας stappersi εννοείς τα lamprologus stappersi (Pearly Ocellatus)? Ίσως τελικά να είναι χρησιμότερο να ασχοληθώ με μικρά αφρικανάκια.. ![]() Το aquascape θα είναι ευκολότερο μάλλον (λόγω τις απουσίας φυτών) και επίσης η εμπειρία που θα αποκομίσω σχετικα με τις αφρικάνες θα μου χρησιμεύσει πολύ στο μέλλον.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη coldnpale : 14-02-10 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο 60λιτρο με σκαλαρια | jasperaki81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 11-11-09 23:27 |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |