|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα τις βγαλω τις πετρες θα αφησω μονο ξυλα μεσα.φυτα δεν εχω βαλει γτ εχω εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεκο ο οποιος καταστρεφει τα παντα στο περασμα του.ψαχνω να τον δωσω καπου και μετα να βαλω φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου νομίζω θα δείξει υπέροχο άμα βάλεις καμμια ανούμπια όπως είπαν και τα παιδιά, μ αρέσουν πολύ τα ξύλα που έχεις! Τα ψαράκια σου γιατί μου κάνουν για cardinal κι όχι neon;;; Με παραπλανεί η φωτογραφία που είναι ψιλοθολή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αντιθετως ειμαι της αποψης να μην βαλεις κανενα φυτο παρα μονο μερικα φυτα επιφανειας οπως πιστια & λιμνοβιουμ.
Αν το κανεις αυτο θα πρεπει να στησεις λιγακι καλυτερα τα ξυλα ωστε να τους δωσεις λιγακι υψος και βαθος αλλα ισως και να προσθεσεις και 1-2 ξυλα ακομα ωστε να "γεμισει" το τανκ σου. Πιστευω πως θα δειξει υπεροχα βιοτοπικο μαυρων νερων. Οσο για τα ψαρακια ειναι μαλλον καρδιναλ και οχι νεον τετρα οπως σωστα παρατηρει η Μαρια παραπανω.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα γινω γκρινιαρης
![]() Αν παλι δεις οτι ειναι ασυμβατα και δεν γινεται τιποτα, βαλε αγγελια , δωσε τα ή ανταλλαξε τα με αλλα. Βρες ενα κεντρικο ξυλο/ριζα ιδιου ειδους ομως και χρησιμοποιησε την σαν κεντρικο σημειο εστιασης. Αφου πηρες την πολυ καλη και ψαγμενη αποφαση να πας σε κατι βιοτοπικο, φτιαξε το εξαιρετικο...μια φορα το στηνεις ! Τα ψαρια ειναι καρδιναλιοι και τουλαχιστον ενα νεον. Φαινεται οτι εχεις και τα 2 ειδη μαζι. ![]() Τωρα που γκρινιαξα, μπορω να σου πω...ενα μεγαλο ευγε και καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε κανενα φυτο θα δειξει πολυ πιο ομορφο!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο έχεις κάνει μια καλή αρχή
![]() Το ποστ του panos-alex/polis με πρόλαβε στο τι ήθελα να σου τονίσω ως μια καλή εξέλυξη στο ενυδρείο σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηδη πηρα ακομα δυο ξυλα και ειναι προς επεξεργασια για να μπουνε στο ενυδρειο...την κυριακη θα το αλλαξω και θα σας στειλω τις καινουριες μου φωτογραφιες και ελπιζω να σας ευχαριστησω με το αποτελεσμα(γτ θα ειναι και δικο σας)
|
|