|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα,λοιπον εβαλα το ψαρι που νομιζω οτι ειναι red zebra
,στο 70αρι και εστησα το 240 με πετρες γυρω στα 90 κιλα και 40 κιλα αμμο θαλλασης εχω βαλει 2 εξωτερικα φιλτρα γυρω στα 1000λ/ω και δουλευουν μονο με υαλοβαμβακα και ανθρακα πριν κανα 2 ωρο που σχολασα πηγα και το ειδα και ειχε καθαρισει εντελως,εχω βαλει και 1 οξυγωνοτη ,αυριο σκεφτομαι να το μπολιασω και να βαλω μεσα το ψαρι,μιας και το 70αρι το ειχα στην αποθηκη και ειναι κι αυτο αστρωτο, οποτε μια η αλλη ας εχει τουλαχιστον περισοτερο χωρο και κρυψωνες,θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε πως γινεται το μπολιασμα:την διαδικασια εννοω (εχω ενυδρειο που τρεχει επιτυχως 2 χρονια,180λ φουλ φυτεμενο με γαριδες,μονομαχο και tetras θα παρω απο εκει μπολι αλλα δεν το εχω ξανακανει)τι αλλα ψαρια πρεπει να προσθεσω και ποσα:και επισης τι φυτα μπορω να βαλω:φωτο του ενυδρειου θα βαλω αυριο,επισης σκεφτομαι να κανω και μια αλλαγη νερου 70% πριν βαλω το ψαρι για να ειμαι σιγουρος.Και κατι τελευταιο ο φωτισμος του ενυδρειου εχει μια λευκη λαμπα τις μανας του και ο πατερας μου εχει βαλει και μια μπλε θα υπαρξει προβλημα:πρεπει να τις αλλαξω: αυριο θα ανεβασω φωτο και βιντεο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |