|
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρησεις σου θα σου πουν κατα ποσο επιασε το μπολι και αν χρειαζεται αλλαγη και σε τι ποσοστο...
αν εισαι τινγκα στην αμμωνια θα πρεπει να κανεις μεγαλη αλλαγη...αν εχεις ελαχιστη θα κανεις μια μικρη.... και ξανα μετρησεις και παει λεγοντας... αν δε στρωσεις σωστα απο την αρχη και υπαρχουν ψαρια μεσα...ετσι πρεπει να γινει οσο ταλαιπωρια και να ειναι...
|
|||
|
|||
![]()
οκ σιγα την ταλεπορια...ευχαρηστω! ελπιζω να ξηπνησω αυριο το πρωι κ να μην δω αλλο ψαρακι τεζα...tnx
|
|
||||
|
||||
![]()
σου το ευχομαι....αν κανεις τακτικα μετρησεις και οσο χρειαζεται αλλαγες θα ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, τωρα βλεπω τα post, έχω την εντύπωση οτι ο φιλος δεν ξέρει τι είναι το μπολι... Ειδάλλως δεν μου εξηγείται/καθεται μπολι που να μην δουλέυει καθολου...
Πες μου σε παρακαλώ οτι κάνω λάθος και οτι όντως βάζεις την στιμμένη μπιχλα (εμφαση στο μπιχλα) απο το σφουγγάρι του φίλτρου του φίλου σου στο σφουγγαρι του δικού σου φίλτρου.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτιση για μονομάχο | elboot | Bettas | 14 | 17-04-09 00:05 |
Απορία.... | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-02-09 18:05 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |