|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν :
σήμερα 7/2/2010 και μετά από τόσο καιρό τα ψαράκια μου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! 5 χρυσόψαρα (διάφορα) 2 glass fish 1 καρχαριάκι 1 γλύφτης 2 γατόψαρα 10 guppy (από γέννα που έχασα τελικά τους γονείς) Τι έχω αποκομμίσει μετά από τόσο καιρό ? Εχω νέο φίλτρο (2 μήνες τώρα της HYDOR) και μάλλον και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Σήμερα έβγαλα και τα 5 μεγάλα "μωρά" guppy (από τα 10 σύνολο που μου επέζησαν) μαζί με τα μεγάλα μου στο ενυδρείο. Μετά από διάβασμα και παρατήρηση έχω να πώ τα εξής: Οσο καθάριζα και ανανέωνα συχνά το νερό : έχανα ψάρια ! Τελευταία δεν αλλάζω νερό στο ενυδρείο παρα μόνο κάθε 1-2 εβδομάδες 1-3 λίτρα νερό. Δεν έχω ξαναχάσει ψάρι ! Επίσης τα ψάρια δείχνουν καλά στην υγεία και στη διάθεσή τους! Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω. Φιλικά rainmaker |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δολομιτης, φιλος ή εχθρος? | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-08 12:12 |
Ενας φιλος εφυγε... | γαυρος | Greek Aquarist's Boards | 47 | 18-02-07 00:40 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Riccia fluitans -φιλος ή εχθρος ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-04 23:15 |