|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε περίπτωση που τα συνέδεσες λάθος είναι πιθανόν (να άκουσες) το μπάλαστ να είπε By by..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το μονο που συνεδεσα ηταν τα ακροσυσια στη λαμπα. Δεν εγραφε πως-που να το συνδέσω.. |
|
||||
|
||||
![]()
στα ηλεκτρονικα μπαλαστ δεν μπαινει σταρτερ
πρεπει να γραφει πανω στο μπαλαστ οτι ειναι για δυο λαμπες (2χ20w η 2χ40w κ.ο.κ) καλο θα ειναι να παινουμε μεγαλυτερα watt απο αυτα που χρειαζομαστε δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη τα ντιμαριστα μπαλαστ εχουν διαφορα στην τιμη λιγο πιο κατω απο το διπλασιο στο καθε μπαλαστ απανω εχει σχεδιο συνδεσεως οπως ειπε και ο Πασχαλης πιο πανω αν εκανες λαθος συνδεση μπορει να το εκαψες
|
||||
|
||||
![]()
Αν έκανες μόνο αυτό, αποκλείεται να το έκαψες...
Έχω συνδέση 2 λάμπες 14W σε σειρά σε ηλεκτρονικό ballast για 1 λάμπα 28W και δουλεύει μία χαρά εδώ και 2 χρόνια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λεωνίδα δηλαδή αν πάρω έξτρα ακροφύσια και τα συνδέσω σε σειρά μπορεί να μου ανάψουν έ? ![]() Βέβαια με την προϋπόθεση οτι έχω αλλάξει το μπάλαστ..Πάντω όπως και να έχει δεν έπρεπε να δουλέψει μόνο με την 18αρα? Και ένας ηλεκτρονικός αυτό μου είπε... ------------------------- πήγα και το άλλαξα.. Δούλεψε, αλλά κάηκε η μια απο τις 2 λάμπες..Δεν ξέρω τι έφταιγε..(δοκιμασα και τις 2 λάμπες) Θα παω Δευτέρα να αλλάξω τη μια λάμπα και θα πάρω και έξτρα ακροφύσια να τα συνδέσω σε σειρά..μήπως δουλέψει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 06-02-10 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν αφού τις σύνδεσα σε σειρά μου ανάψανε και οι 2 οι 18αρες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με κλέμες και θερμοσυστελόμενο "μακαρόνι" που θα πιάσει στα άκρα της λάμπας, μπορείς να κάνεις DIY στεγανά ακροφύσια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |
Φωτισμός | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-08 17:58 |
φωτισμός | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-04-08 12:23 |
Φωτισμός!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-01-08 03:13 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |