|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο ποσα περιπου ατομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι εχω δει οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα! Σιγουρα οχι λιγοτερα απο 10!
|
||||
|
||||
![]()
ποια ειναι η επιστημονικη ονομασια των cpd?
γιατι δεν μπορω να βρω στο google και πολλα πραγματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
celestial pearl danio
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Brachydanio frankei αλλά πατά celestial pearl danio
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kαμια σχεση ! αυτα που λες ειναι τα Leopard Danio. Το επιστημονικο ονομα των CPD ειναι Celestichthys margaritatus.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη 8 cpdακια με μερικες γαριδες χωρανε,ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω 7 cpd σε 37 λίτρα με red cherry και τα ψάχνω να τα δω να τα χαρώ, αν είναι και πυκνοφυτεμένω τα βλέπεις που και που ανάμεσα στα φυτά, πανέμορφα τα άτιμα ειδικά όταν αρχίζουν τις επιδείξεις.
Βάλε όσα πιο πολλά μπορείς! και 20 δε είναι υπερβολή αλλά είναι ακριβούτσικα τα άτιμα, (αν τα βρεις!)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουριο γαριδαδικο!(αρχαριος) | @@nikos@@ | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 37 | 11-02-10 11:12 |
Σκεψεις για 260 λιτρα | kokos125 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 27-01-10 23:39 |
Σκεψεις για reef | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 31-05-09 23:04 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |