|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κοιτα στο 1 προς 1 υπαρχει προβλημα με τους ξιφοφορους γιατι πεφτει το κυνηγι της αρκουδας, κι εγω με το που εριξα την δευτερη μανα μεσα, εστρωσε πολυ το πραγμα, αν θες να βαλεις και τριτη εσυ ακομα καλυτερα ισα ισα θα χεις περισσοτερες γεννες.. σαυτα τα λιτρα παπαδες κανεις με ζωοτοκα...!! |
|
||||
|
||||
![]()
παντος εγω ξιφοφορους με γκαπι δεν τους προτεινω λογο κακιας εμπειριας
και να σου πω και κατι ακομα τα γκαπι μετα την 2 μερα δεν πειραζουν το γονο τους οι ξιφοφοροι θα τα τρωνε τα μωρα ------------------------- α οσο για σαλιγκαρακια προσεχως ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-02-10 στις 00:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα να δεις δεν έχω πρόβλημα να φαγώνονται μερικά μικρά (δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό να συμβαίνει εφ όσον συμβαίνει και στο φυσικό τους περιβάλλον), αρκεί να έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσει ένα μέρος τους...Νομίζω ότι το ενυδρείο μου στην τελική του μορφή θα έχει αρκετές κρυψώνες για τα μωρά, λες να μην είναι αρκετό; Σκέφτομαι και τα πλάτυ εναλλακτικά άλλα μ αρέσουν πολύ περισσότερο οι ξιφοφόροι (ειδικά οι lyretail)!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν είχα πρόβλημα με τα μωρά και εγώ όσα επιβίωναν κρατούσα
είχα περιστατικά επίθεσης ξιφοφορος σε γκάπι μου σκότωσε 3 ψαράκια φαγωμένες ουρές και ματια είχα τρελαθεί
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες ρε συ;;; Α, δεν το ρισκάρω τότε, θα βάλω πλάτυ αν είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα ολα τα ψαρια δεν ειναι ιδια
ο δικος μου ηταν @#$%$#@$# δε παει να πει οτι ειναι κανονας αλλοι τους εχουν χρονια μαζι χωρις προβλημα
|
|