|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να πω ..(σε περιπτωση που διαβασε και στου τσαμη_) για τα κοπαδοψαρα ...(tetras και αλλα τετοια ) αλλα σε περιπτωση που θελει taganyika με μουλτι δεν ξερω απο αυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγάκι μπερδεύτικα!!σκέφτομαι για ζευγάρι απο ψαράκια 5-6 εκατοστών που να μή μεγαλώνουν πολυ μαζί με κοπαδάκι απο μικρά ψαράκια..νερό για να μή μπλεξω με απιονισμένα να ταιριάζουν με νερό δικτύου υδρευσής(προετοιμασία νερου με αντιχλώριο θεωρείται δεδομένη όπως κάνω και στα χρυσόψαρα)καμία ιδέα?τύρφη είναι η στάχτη?!την ρίχνετε στο ενυδρείο!!συγγνώμη αλλά μου φαίνονται παράξενα κάποια πράγματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
η τυρφη ειναι κοκκοι καφε ...μπαινουν στο φιλτρο και κανουν το νερο σαν τσαι...σαν σταχτη ειναι ο ανθρακας τον οποιο βαζουμε μετα απο θεραπειες...κοιτα ξανα εδω www.tsamisaquarium.gr και διαλεξε
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο πρεπει να διαβασεις αρκετα...
αν το νερο σου δεν ειναι πολυ σκληρο...μπορεις να βαλεις ενα ζευγος κριμπς...με μερικα ντανιος για παραδειγμα...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!μου δώσατε μία πρώτη ιδέα και κατεύθυνση.θα διαβάσω το site του Τσάμη και δίαφορα από έδώ..θα βάλω και αγγελία για να δώθουν τα χρυσόψαρα..ελπίζω να βγάλω άκρη.ξέχασα να πώ πώς μαζί με τα χρυσόψαρα έχω και σαλιγκάρια κάτι κίτρινα.αυτά σκέφτομαι να τα αφήσω.με τη πρώτη ευκαιρία θα δημοσιεύσω και φωτογραφίες!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να βαλλεις zebra snail..τα κιτρινα τσιμπανε και λιγο φυτο αμα πεινανε...
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε platy τα συγκεκριμένα σαλιγγαράκια που έχω εγω δεν τρώνε τα φυτά.τα ζεβρα σνέιλ τα εχω δει και είναι όμορφα και αυτά!σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!προσανατολίζομαι για κρίμπενσις ζευγαράκι και ενα κοπαδάκι με μικρά ψαράκια που να ταιριάζουν με τις συνθήκες που θελουν τα κριμπένσις..εναλλακτικά σκέφτομαι για γκάπι ή ξηφοφόρους και κλόουν λόατς.Πώς σας φαίνονται οι προτάσεις αυτές?το σαίτ του Τσάμι είναι πολύ καλο και με βοήθησε πολύ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέση για οξυγόνο | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 1 | 23-12-09 22:07 |
Θέση φίλτρου | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 24-05-07 08:26 |
Προσωπικη θέση | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 29-09-06 16:00 |
Θέση του θερμοστάτη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 09:35 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |