|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα panda είναι όμορφα, πολύ κινητικά, δεν ασχολούνται με χωματουργικά και δεν μεγαλώνουν. Βάλτα.
(Και μη μου πεις ότι σου έκαναν δουλειά οι οτος με την άλγη...)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και εγώ και αυτά, παλεύουμε μάταια για την καταπολέμηση της άλγης ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον όχι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρή πήρα σήμερα μερικά panda από εκεί που σου είπα και είναι κουκλιά και πάρα πολύ μικρά, ούτε 1,5 εκατοστό και νομίζω πως δεν
ξεπερνούν τα 2,5 με 3 εκατοστά σε τελικό μέγεθος. Πιστεύω πως μπορείς να βάλεις και 6, αν και επιμένω ότι και 4 δεν θα έχουν πρόβλημα. Κάνε μια βόλτα να τα δεις, θα τρελλαθείς με την κίνησή τους, δες και τους ότος (σαν βαλσαμωμένοι είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
A, κι εμενα μου αρεσουν , ισως τα αγαπημενα μου cory
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο μου είναι 40 lt, με χαλίκια και αφού μόλις έχασα τον μονομάχο μου σκέφτομαι και για αλλαγή βυθού με άμμο (καλύτερη περίπτωση και για τα corys) ώστε να μπορώ να φυτεύω και πιο εύκολα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |