|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αλεξανδρε αυτο περιμενα να ακούσω γιατί δεν είμαι τωρα να καταφεύγω σε αυτες τις λυσεις. ξεκινάω με ανέβασμα no3 γιατι τελικα ηταν λιγο χαμηλά τωρα που εκανα test και βλέπουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως το βλεπεις; θα εισαι ετοιμος για τον IAPLC τελη Μαιου; αμα ειναι να κανονισουμε για την φωτογραφιση..
|
|
|||
|
|||
![]()
...συγνώμη, όταν συζητάτε να ανεβάσετε τα ΝΟ3 για τί ακριβώς μιλάτε, για μιά τιμή κοντά στο 20 πχ ή κοντά στο 40???....
|
|
||||
|
||||
![]()
Γύρω στο 20.και εμένα μόνη της έφυγε αυτή η άλγη.το μόνο που έκανα ήταν να αφαιρέσω μια φορά όσο μπορούσα με το χέρι μου και Αυτό ήταν!!!
|
|||
|
|||
![]()
Κοντα στα 17-25 ppm ειναι καλα. Δεν συνισταται η μειωση των NO3 γιατι η ελλειψη τους δινει το πανω χερι στην BGA η οποια λεγεται οτι ως βακτηριο εχει την ικανοτητα να συνθετει δικα του ΝΟ3. Στερωντας του λοιπον αυτο το πλεονεκτημα , βοηθαμε τα φυτα (και τις αλγες) να το ανταγωνιστουν καπως στην διαθεση των υπολοιπων θρεπτικων.
|
|
||||
|
||||
![]()
με τροφη θα ανεβασουμε no3?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να φτασεις στις τιμες που λεμε giannisqq σχεδον δεν γινετε με τροφη, πας η σε λιπασμα KNO3 ή σε ετοιμο σκεύασμα no3 οπως της seachem το nitrogen. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|