|
|
|||
|
|||
![]()
και που να τις βαλω τωρα σε κουβα.......
------------------------- το νερο τι εχει? που ειναι το προβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη terios : 30-01-10 στις 20:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε καταλαβες
εχεις σκληρο νερο που δεν αρεσει στους κλοουν και στους πλεκο οποτε πρεπει να τους αποχοριστεις φιλε μου και μαλιστα λιγο γρηγορα οι αφρικανες ειναι πολυ επιθετικες ------------------------- δες εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-10 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γενικα το νερο της περιοχης ειναι πολυ σκληρο. και αυτο δεν φτιαχνει με τιποτα ε? τωρα αναγκαστικα φιλε απο Δευτερα που να τα παω τα ψαρακια τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να διαλεξεις ποια απο τα δυο θες αμα θες αφρικανες με νερο βρησης εισαι μια χαρα
αμα θες τα αλλα θες Α/Ο
|
|||
|
|||
![]()
το είδα αλλά είδα και αυτόν τον συνδυασμό και σε άλλο ενυδρείο και ρώτησα αν κανει και μου είπαν μια χαρά δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα είναι και πάνω από χρόνο μαζί και δεν έχει και κρυψώνες παρά μονό κάτι πέτρες . Θα προτιμήσω τις αφρικανές! Εκτός από σκληρό νερό η μετρήσεις είναι καλές , χρειάζεται να κάνω καμία αλλαγή σήμερα? Να και μια Φώτο του ενυδρείου
http://img513.imageshack.us/img513/1836/enydreio.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
το να επιβιονει και το να περναει καλα ειναι μεγαλη διαφορα διλαδη εσυ τι θεσ οι αφρικανεσ να καλοπερνανε και οι πλεκοστομοι και οι κλοουν να σου αρρωστενουν συνεχεια
ασε που το ενυδρειο ειναι για αφρικανες αλλα βαλε και κανα φυτο σκληρο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μα το εχω φτιαξει απο την αρχη για αφρικανες αλλα επειδη εχω αλγη ρωτησα κανει να βαλω κανα γλειφτη να καθαριζει λιγο το ενυδρειο και μου ειπαν ναι και να τους.... οποτε πρεπει να κυκλοφορουν πολυ "ειδικη" στα ενυδρεια ασε ξερω εγω ειχε ενας φιλος μου κια τετοια , αλλα και παλι πας σε μαγαζι που πουλαει μονο ενυδρεια και γνωστος και εννοειτε πως και γνωστης του ενυδρειου και παλι σου λεει ναι κανουν παρτα οποτε τι να πουμε κια εμεις....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο plecostomus ?? | Marvin | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-02-08 19:59 |
Κατι νεο για CO2 diy | xouxou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 22-02-06 15:20 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |