|
Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού Παρουσιάσεις ενυδρείων υφάλμυρου νερού, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητέ Raven ειναι ενα θεμα που παντα σκεφτομαι.
δε μπορώ να σου απαντησω με σιγουρια οτι έχω καταλήξει ώς προς το που τελικά θα καταλήξω οταν κάποια στιγμη μεγαλώσουν αρκετά οι μονοδάχτυλοι (13 των αριθμο) προς το παρών αυτό που θέλω είναι να δω το ενυδρειάκι μου με πλούσια μορφή πράσινης ζωής! έχω επενδυσει πολλά χρήματα σε εξοπλισμο και ακόμα περισσότερο χρόνο σε διάβασμα και ψάξιμο και δυστηχώς δε βγάζει καρπούς! νομίζω πως με καταλαβαίνεις! ασ το δω να πρασινίζει.... να μεγαλώνουν... και μετά ίσως φτιάξω ένα δεύτερο εφάλμυρο ενυδρείο μόνο για τους μονοδάχτυλους.. δεν ξερω ειλικρινά που θα με βγάλει μετα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-09 23:51 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 24-07-09 17:55 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |