|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τους level sensors που μπορεί να πάρει (*) μπορείς να τους δουλέψεις είτε σαν ΑΤΟ (auto Top Off) είτε σαν leakage sensors ή μπορείς τους 2 πχ leakage και τον 1 ΑΤΟ;
* Δεν κατάφερα να βρω manual του extension box για να δω αν μπορείς εκεί να συνδέσεις και άλλους, να έχεις δηλαδή πάνω από 3.
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα αποφάσισα (δε πήγαινε άλλο!) να καθαρίσω και να καλιμπράρω το ηλεκτρόδιο του pH στο ενυδρείο μου (pH2), μετά από σχεδόν 12500 ώρες συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας...Για να δούμε, θα καταφέρω να το καλιμπράρω σωστά ώστε να συνεχίσει το μακρύ βίο του?
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() *Τώρα, για το expansion box μπορείς να δείς εδώ. ![]()
Reefkeeping : Το ¶λας της Ζωής... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquarius : 30-01-10 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το software στο PC αναγνωρίζει αυτόματα τι έχει επάνω ο Ghl και ανοίγει τα αντίστοιχα pop menu;
|
||||
|
||||
![]()
Ωπς! Να ζητήσω συγνώμη γιατί λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα ότι έχω να καλιμπράρω και να καθαρίσω το ηλεκτρόδιο εδώ και 12500 ώρες.
![]() ![]() Πάντως, δεν έκανα τίποτε ιδιαίτερο για τη προστασία του ηλεκτροδίου ή για να παρατείνω τη διάρκεια ζωής του. Απλά προσπάθησα να το εχω σε σκιερό σημείο ώστε να μην ευνοείται η ανάπτυξη άλγης πάνω του και επίσης να υπάρχει κάποια κυκλοφορία νερού γύρω του. Τίποτε άλλο. ------------------------- Παράθεση:
Tο software για το PC δεν έχει pop-up menus. Έχει drop-down ή καλύτερα collapsed menu (αν το λέω σωστά...) και ναι, το Profilux ανιχνεύει και αναγνωρίζει τις κάρτες κατά τη διαδικασία boot. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά κάνε λίγο ακόμη υπομονή! Κοντός ψαλμός αλληλούϊα! ![]()
Reefkeeping : Το ¶λας της Ζωής... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquarius : 31-01-10 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουφ, έσκασα, φτάνει;
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πότε το περιμένεις? ------------------------- Το ηλεκτρόδιο ζεί και δουλεύει και το pH μου ανιχνεύει! ![]() Κατάφερα να το καλιμπράρω με τη δεύτερη αλλά σωστά και με το χαμηλότερο tolerance (1) του controller. Τη πρώτη φορά απέτυχε στο δεύτερο σημείο καλιμπραρίσματος το pH 10 και μου έδειξε "probe defective", αλλά στη δεύτερη προσπάθεια πέρασε με επιτυχία! ![]()
Reefkeeping : Το ¶λας της Ζωής... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquarius : 01-02-10 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που σημαίνει ότι ακόμα δεν το έχουν περάσει στο σύστημά τους, που σημαίνει ότι δεν έχουν πάει να το παραλάβουν, απλά έχουν ειδοποιηθεί. Καλός, χρυσός ο Harald, αλλά από χρόνους.. Είναι γερασμένο μωρέ το probe για αυτό περνάει με την 2ρη τα test.. πάει για σύνταξη.. Μια χαρά όμως, 1 +1/2 χρόνο. Εγώ για τα probe το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλουν σε σημείο με καλή έως πάρα πολύ καλή ροή και για να αντέξουν περισσότερο και για να έχουν καλές μετρήσεις (τάδε έφη, Lou, American Marine).
aquarium computer, controller, ghl, profilux |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |