|
|
||||
|
||||
![]()
διαλεγω το 3 ...τι κερδιζω..???
|
|
||||
|
||||
![]()
κερδίζεις τη χαρά να φτιάξεις ξανά το μείγμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχχα..ηδη ετοιμαζεται
------------------------- εφτιαξα καινουριο μιγμα , εβαλα την σκαλιτσα σε αλλη θεση εβαλλα ενα μικρο αεροθερμο να χτυπαει το μπουκαλι και ΝΑΙ εχω φουσκαλες..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 29-01-10 στις 16:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αερόθερμο?
![]() ο συγκεκριμένος pleco? ![]() ξιφοφοροι και platy ακόμα μέσα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε αφου δεν τους παιρνει κανεις τι να κανω...??? αεροθερμο στο δωματιο...(γραψε λαθος ) ...και ο πλεκο ειναι μικρουλης ακομα..>
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να εβαλες μια ανεπιστροφη βαλβιδα αναμεσα στο μπουκαλι και τη σκαλα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- το μιγμα συνεχιζει μια χαρα και εχω περιπου 6 φυσαλ το λεπτο...μηπως ειναι λιγες.?? παρατηρησα πως στην σκαλιτσα υπαρχουν θεσεις για την εξοδο απο το σωληνακι....εγω το εχω στην τελευταια κατω κατω...παιζει ρολο ..??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 30-01-10 στις 17:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
The Oscar Project | Epinephelus aeneus | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 29-03-09 20:28 |
STELLARA project | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-02-09 15:50 |
Το νεο project 60 λιτρων ! | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 26-10-08 20:25 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |